Groothandel Bidfood aanwezig op BBB Maastricht
Beurzen – Horecagroothandel Bidfood neemt deel aan horecavakbeurs BBB Maastricht 2020. Na een afwezigheid van drie jaar zal Bidfood aanwezig zijn op de 66ste editie van BBB Maastricht.
Eerder committeerde onder andere Makro, VHC en KHN zich ook al aan de oudste horecavakbeurs van Nederland, die van 12 tot en met 14 oktober 2020 plaatsvindt in MECC Maastricht.
BBB Horeca Summit
Naast reguliere beursdeelname zal Bidfood ook vertegenwoordigd zijn door CEO Dick Slootweg tijdens de BBB Horeca Summit. Tijdens dit driedaagse congres gaan inspirerende topondernemers en bestuurders uit verschillende horecasectoren met elkaar in gesprek middels thematische paneldiscussies. Zij delen daarin hun ervaringen en toekomstvisie en beantwoorden vragen die leven bij de aanwezige horecaprofessionals. De BBB Horeca Summit is een initiatief om de horecaondernemers en toeleveranciers ook na de coronacrisis overeind te houden, ze van het juiste advies te voorzien en met de juiste spirit weer verder op te weg helpen.
Klaar staan
Ralf Lacroix, vestigingsmanager Bidfood Geleen: “Juist op dit moment willen wij er zijn voor de sector. In contact blijven met je klant is belangrijker dan ooit tevoren. Naast inspireren en informeren, is adviseren cruciaal in deze tijden. Of dat nu over efficiëntie of creatief ondernemen gaat, wij staan klaar voor de horecaprofessional”.
Met de deelname van Bidfood, is de vernieuwde corona-proof plattegrond van de beurs grotendeels gevuld. Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht: “Het zijn uitzonderlijke tijden en dat maakt het extra mooi dat bedrijven als Bidfood, na jaren van afwezigheid, nu toch aanwezig zijn en daarmee, samen met ons, een bijdrage willen leveren aan een succesvolle horecasector”.
Bron: BBB Maastricht/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Van Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees berichtDrie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag
Onderzoek - Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen hun baan op te zeggen, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder horecamedewerkers. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal verdrievoudigd.
Lees berichtGrapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtMaxxam in zee met PS in foodservice voor impactmeting
Samenwerking - Maxxam, de grootste inkoopvereniging in de Nederlandse food-/out-of-home markt, en PS in foodservice hebben een vergaande samenwerking aangekondigd. De samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzaamheid binnen de branche door het implementeren van de PS Impact score, een initiatief dat leveranciers op efficiënte wijze helpt bij het delen van duurzaamsheidsdata.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees bericht