‘Hasta La Vista, Baby!’ lanceert Movie Nights


Movie Nights bij INNSIDE By Melia Hotel

Horecaconcept - Hasta La Vista, Baby!, het Spaanse restaurant op de 19e verdieping van het INNSiDE By Melia Hotel op de Amsterdamse Zuidas, introduceert een nieuw concept voor de zomeravonden: Movie Nights. Gasten kunnen hier film kijken met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Amsterdam.

De eerste editie vindt plaats op maandag 17 juni, en daarna is er elke zondag en maandag tot en met 15 juli een filmavond. Initiatiefnemers Younique Concepts van het restaurantconcept Hasta La Vista kijken of het concept aanslaat. Bij succes wordt de periode, waarbinnen de films worden vertoond, verlengd.

Bron: Young Concepts/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

The Diamond brengt Heineken Hoek als Grand café terug

Hotel - In augustus opent het boetiekhotel The Diamond zijn deuren aan het Leidseplein in Amsterdam. Dit hotel, ontworpen door architect Roberto Meijer, brengt tevens de Heineken Hoek als Grand café terug. The Diamond zal gefaseerd openen, waarbij na augustus meer nieuwe concepten in het hotel worden geïntroduceerd.

Lees bericht




Orbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered

Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid