Müller Fresh Food partner in het European Food Network


De Nederlandse dochteronderneming van Dachser, Müller Fresh Food Logistics, is op 1 januari 2024 officieel partner geworden van het European Food Network (EFN) / Foto bij: Matthias Sienz

Logistiek – De Nederlandse dochteronderneming van Dachser, Müller Fresh Food Logistics, is op 1 januari 2024 officieel partner geworden van het European Food Network (EFN). Dachser nam het bedrijf begin 2023 over en heeft sindsdien met succes de weg van samenwerking en integratie ingeslagen. Met Müller als partner in de Benelux is het Europese netwerk voor voedingsmiddelendistributie aanzienlijk versterkt. 

Het European Food Network is een Europabreed netwerk van toonaangevende logistieke bedrijven die groupagevervoer aanbieden, met name voor temperatuur gecontroleerde voedingsmiddelen. "Met Müller Fresh Food Logistics als partner in het European Food Network zetten we weer een stap in de richting van internationale groei met betrouwbaarheid en kwaliteit", zegt Alexander Tonn, COO Road Logistics bij Dachser. "Dit stelt ons in staat om onze klanten nog uitgebreidere en efficiëntere oplossingen te bieden voor voedsellogistiek in de Benelux en uiteindelijk in heel Europa." Door toe te treden krijgt Müller Fresh Food Logistics direct toegang tot een hoogwaardig netwerk van partners in 34 Europese landen.

Dachser is sinds 1975 actief in Nederland en heeft vestigingen in Waddinxveen (Rotterdam Logistics Center), Zevenaar (Zevenaar Logistics Center), Schiphol en Maastricht met ongeveer 550 werknemers.

Bon: Dachser/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BFG Warehousing gaat verder onder de naam QSTA

Fusie - BFG Warehousing, een speler in de logistieke foodsector, gaat fuseren met QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals. Het samengaan van beide bedrijven markeert een nieuwe fase, die hun krachten op deze manier bundelen om een nog breder scala aan diensten aan te kunnen bieden.

Lees bericht


Medewerkers horeca hebben financiële last van inflatie

Onderzoek - Bijna de helft (46 procent) van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, werkte dit jaar meer uren om hun levensonderhoud te bekostigen. Maar ondanks die extra uren was het toch ook nog noodzakelijk voor medewerkers om extra financiële maatregelen te nemen.

Lees bericht




Bidfood neemt horecagroothandel Zegro over

Overname – Groothandel Bidfood neemt groothandel Zegro over. Dat hebben beide partijen dinsdag bekendgemaakt. Beide organisaties blijven als zelfstandige bedrijven opereren. Bidfood versterkt op deze manier haar positie als horecagroothandel in de regio Rotterdam. De overname zal nog ter beoordeling worden voorgelegd aan de ACM.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid