Pizzabezorger Jelle wint ruimtereis van New York Pizza


Jelle van New York Pizza Meppel wordt 's werelds allereerste pizzabezorger in de ruimte

Formulenieuws – Jelle van New York Pizza Meppel kan zomaar de eerste pizzabezorger worden die de ruimte in gaat. Pizzaformule New York Pizza die de prijs voor de eerste ruimtereis voor een pizzabezorger heeft uitgeschreven maakte donderdag de winnaar bekend.

Jelle (18) werd na een spannende competitie en ontelbare klanten beoordelingen van diverse bezorgers uiteindelijk tot winnaar gekozen. Hij krijgt daardoor de kans om als eerste pizzabezorger ooit de ruimte in te gaan. CEO en oprichter van New York Pizza, Philippe Vorst: “We zijn ontzettend trots om Jelle te feliciteren met deze historische overwinning. Hij heeft bewezen dat hij niet alleen de allerbeste bezorger in Nederland is, maar hij zal nu ook de eerste pizzabezorger ter wereld zijn die de ruimte zal verkennen met een misschien wel een heerlijke pizza in zijn bagage”.

Wachtlijst

Met het oog op de geplande commerciële ruimtevluchten heeft New York Pizza al een ticket gereserveerd voor Jelle, waarbij reeds de betaling is gedaan om zijn plek in de wachtrij te claimen. Het moment van vertrek richting de ruimte staat gepland voor 2025. ‘Deze opwindende reis zal niet alleen een mijlpaal zijn voor Jelle, maar ook voor New York Pizza en uniek voor de hele bezorgbranche,’ geeft New York Pizza aan.

Bron: New York Pizza/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws







New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid