Spar en Thuisbezorgd.nl breiden samenwerking verder uit


Na een succesvolle pilot gaan Spar en Thuisbezorgd.nl hun samenwerking verder uitbreiden

Samenwerking - Spar en Thuisbezorgd.nl breiden de samenwerking na een succesvolle pilot verder uit. Meer dan 50 Spar-winkels bieden vanaf deze maand een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van de thuisbezorgdienst. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Spar en Thuisbezorgd werken al sinds april 2022 samen. Klanten weten de service veelvuldig te vinden en waarderen de service. Bezorgers van Thuisbezorgd brengen de boodschappen per e-bike en fiets tot aan de voordeur. De producten worden geleverd vanuit de Spar-winkel van de desbetreffende zelfstandige Spar-ondernemer. Zij zorgen ervoor dat de verse producten gemaakt worden in de winkel en ook de boodschappen vanuit de winkel ingepakt worden en snel klaar staan voor bezorgers die ze binnen 35 minuten na bestelling bij de consument leveren. Zo heeft de klant gemakkelijk de gewenste producten in huis.

Additionele omzet

“We zijn blij dat de succesvolle pilot heeft uitgewezen dat er veel potentie is in de buurten, wijken en steden om naast het foodservice-assortiment ook boodschappen te laten bezorgen. Met de combinatie van het grote netwerk en eigen bezorgers van Thuisbezorgd.nl voegt dit mooie additionele omzet toe voor onze zelfstandige ondernemers. Hiermee maken we weer een vervolgstap richting onze missie van king of convenience,” zegt John van der Ent, ceo van Spar Nederland.

“Onze klanten waarderen het gemak, de ruime keuze en de service van het bestellen van boodschappen via Thuisbezorgd.nl. De uitbreiding van de samenwerking met Spar onderstreept dat het bezorgen van boodschappen en non-food assortiment niet meer is weg te denken voor Nederlandse huishoudens,” zegt Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl.

Meer samenwerkingen

In Nederland werkt Thuisbezorgd.nl al samen met diverse partijen, van restaurants tot bakkers, supermarkten en avondwinkels. De eigen bezorgdienst van Thuisbezorgd.nl is beschikbaar in grote en middelgrote steden door het gehele land.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Getir en merk Gorillas vertrekken uit Nederland

Bezorging - Getir heeft aangekondigd dat zij als bezorgbedrijf het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten gaat verlaten. Met het vertrek van Getir zal ook haar merk Gorillas uit Europa verdwijnen. FreshDirect, de dochteronderneming van Getir in de Verenigde Staten, blijft haar werkzaamheden voortzetten.

Lees bericht




Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht


Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid