STACH introduceert Specialty Hot Chocolate en broodje Blaauw


De Specialty Hot Chocolate zijn gemaakt met verschillende cacao blends van Mörk Chocolate en kent ook twee vegan varianten

Delicatessewinkel – Alle delicatessewinkels van STACH bieden voortaan de Specialty Hot Chocolates aan en een broodje Blaauw. Dit broodje van chef-kok Ron Blaauw is geïnspireerd op zijn bekende Taco Ayam Besisit Bali. De Specialty Hot Chocolate zijn gemaakt met verschillende cacao blends van Mörk Chocolate en kent ook twee vegan varianten.

De Specialty Hot Chocolate zijn chocoladedranken met verschillende kruiden en toppings, zoals handgemaakt en gebrande marshmallows. De hot chocolate zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Gasten kunnen kiezen uit een selectie bijzondere kruiden, zoals Szechuan peper, Maldon zeezout, pumpkin spice, kaneel of kardemom. De drinks worden daarnaast afgetopt  met verse, handgemaakte marshmallows die vervaardigd zijn met natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Zoetigheden

STACH introduceert tegelijkertijd twee nieuwe zoetigheden die bij de hot chocolates passen: een Kardemom Bun en de Kung Fu Pandan, een koekje ontwikkeld in samenwerking met A Dynamite Company. Vanaf half november wordt het STACH Café omgetoverd tot een winter wonderland met nog meer smaken en verrassingen, zoals een smoked hot chocolate en meer variaties aan marshmallows en bijzondere specerijen.

Broodje Blaauw

STACH Food, opgericht in 2011, is een delicatessenwinkel die bekendstaat om zijn hoogwaardige, verse en duurzame producten en telt 31 winkels in Nederland. Sinds 2019 is STACH onderdeel van de Vermaat Groep. Deze week werd bekend dat STACH ook gaat samenwerken met chef-kok Ron Blaauw en wel met een Aziatisch broodje ayam bali. Dit broodje is geïnspireerd op zijn gerecht Taco Ayam Besisit Bali, dat verkrijgbaar is in Ron Gastrobar. Het broodje is vanaf deze week verkrijgbaar bij alle STACH-locaties.

Bron: STACH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ron Gastrobar geopend in Kriterion Studentenpomp

Tankstation – In Kriterion Studentenpomp in Amsterdam is dinsdag de pop-upstore van Ron Gastrobar geopend. De toko met verse producten van chef-kok Ron Blaauw blijft twee weken staan ter promotie van de ‘ready to heat’ maaltijden, die ook in het tankstation verkrijgbaar zijn. De maaltijden worden vers bereid in de keuken van Ron Gastrobar.

Lees bericht


Samenwerking Ron Gastrobar en GemaQ

Tankstation - Kriterion Studentenpomp in Amsterdam gaat vanaf 10 september diverse ‘ready to heat’ maaltijden leveren, die vers bereid zijn in de keuken van Ron Gastrobar. De Indonesische gerechten zijn in diverse variaties in 3-vaks boxen verkrijgbaar en kunnen in een paar minuten in de magnetron worden opgewarmd.

Lees bericht

Redefine Meat zet definitieve stap naar retail

Supermarkt – Redefine Meat, dat bij de lancering in 2022 had aangekondigd een plant-based merk te zijn voor de foodservicesector, gaat toch grotere stappen zetten in de retail. Onlangs werd het product, de ‘flank steak’ en de verpakking gepresenteerd bij Ron’s Gastro-bar in Amsterdam.

Lees bericht

Culinaire streamingsdienst Cheflix zoekt nieuw groeigeld

Crowdfunding - Cheflix, het platform waar je kan leren koken van chefs, is een crowdfunding gestart via CrowdAboutNow om de groei te versnellen. De steamingdienst biedt kookvideo’s aan waarmee producten en gerechten leert koken van topchefs zoals Ron Blaauw en Alain Caron. De financiering wordt gebruikt voor de doorontwikkeling van de app, meer kookvideo’s en onder andere live...

Lees bericht


Nieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix

Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid