Ron Gastrobar geopend in Kriterion Studentenpomp


De pop-upcounter in Kriterion Studentenpomp in Amsterdam

Tankstation – In Kriterion Studentenpomp in Amsterdam is dinsdag de pop-upstore van Ron Gastrobar geopend. De toko met verse producten van chef-kok Ron Blaauw blijft twee weken staan ter promotie van de ‘ready to heat’ maaltijden, die ook in het tankstation verkrijgbaar zijn. De maaltijden worden vers bereid in de keuken van Ron Gastrobar.

De Indonesische gerechten zijn in diverse variaties in 3-vaks boxen verkrijgbaar en kunnen in een paar minuten in de magnetron worden opgewarmd. De maaltijden worden mede op initiatief van GemaQ, de Retail inkoopcoöperatie waar Studentenpomp Kriterion bij is aangesloten, in het tankstation aangeboden. Tijdens een kennismaking kwamen de 3 partijen op het idee om te gaan samenwerken en Indonesische kant-en-klaar maaltijden te verkopen voor thuis.

Kant-en-klaar maaltijden verkopen in een tankstation is vaker geprobeerd, maar nooit echt succesvol geweest. Toch willen de drie partijen kijken of daarin verandering is aan te brengen. De mogelijkheden van het invullen van het eetmoment voor ’s avonds is een langgekoesterde wens van menig tankstationondernemer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Samenwerking Ron Gastrobar en GemaQ

Tankstation - Kriterion Studentenpomp in Amsterdam gaat vanaf 10 september diverse ‘ready to heat’ maaltijden leveren, die vers bereid zijn in de keuken van Ron Gastrobar. De Indonesische gerechten zijn in diverse variaties in 3-vaks boxen verkrijgbaar en kunnen in een paar minuten in de magnetron worden opgewarmd.

Lees bericht




Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Lees bericht


Beta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid