Stefano Teatini krijgt leiding CIRFOOD Nederland en Belgocatering


Stefano Teatini nieuwe general manager CIRFOOD Nederland en BelgoCatering

Benoeming - Vanaf 1 februari 2024 staan CIRFOOD Nederland en Belgocatering onder leiding van Stefano Teatini. Als nieuwe General Manager BE-NE neemt Teatini de taken over van Nanni Manconi, die de afgelopen 6 jaar leiding heeft gegeven aan de bedrijven in Nederland en België.

Teatini zal zich richten op verdere groei van beide bedrijven en zal daarbij worden ondersteund door de CIRFOOD Group. Duurzaamheid  blijft een belangrijke rol spelen in de strategie van de bedrijven. Teatini heeft eerder een belangrijke bijdrage geleverd aan het behalen van het Platinum-certificaat van EcoVadis voor CIRFOOD Nederland. De cateraar was hiermee het eerste horecabedrijf in ons land dat dit certificaat wist te behalen. Inmiddels heeft Belgocatering in België het Platinum-certificaat ook gehaald en ook daar heeft Teatini met zijn team een belangrijk bijdrage aan geleverd.

Nanni Manconi gaat CIRFOOD niet verlaten, maar gaat zich binnen de groep bezighouden als Executive Director Procurement & Supply Chain, een functie op het hoofdkantoor van CIRFOOD Group in Italië.

Bron: CIRFOOD/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d

Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar  introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.

Lees bericht



Vitam test True Prices bij provincie Groningen

Catering – Cateraar Vitam is bij het provinciehuis in Groningen gestart met een test waarbij de echte prijs van een tweetal gerechten inzichtelijk worden gemaakt. Dit is de prijs die de gasten gewend zijn te betalen plús de milieukosten en sociale kosten. Deze zogenoemde meerkosten zijn berekend door samenwerkingspartner True Price.

Lees bericht

Compass tekent definitieve overname van Maison van den Boer

Overname – Compass Group laat weten dat maandag de definitieve overeenkomst is getekend voor de overname van Maison van den Boer, een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport- Leisure & Event segment. De aankondiging van de overname was in juni dit jaar al gedaan. De overname versterkt de positie van Compass Group als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht


Visie CIRFOOD gaat uit van gezonde voeding voor iedereen

Catering - Sinds CIRFOOD in 2016 de Nederlandse markt betrad, zijn de medewerkers op steeds meer locaties eerlijke, duurzame en verse gerechten gaan bereiden. Hierbij houden ze vast aan de bedrijfsvisie dat iedereen recht heeft op goede voeding. De cateraar heeft al een groot marktaandeel in het (hoger) onderwijs en krijgt ook in het B&I-segment steeds meer voet aan de...

Lees bericht

Rotterdamse New Fork experimenteert met smart catering

Catering - Dat werknemers na de coronapandemie deels thuis blijven werken - het hybride werken - en bedrijven minder kantoorruimte aanhouden, heeft een enorme impact op bedrijfskantines en bedrijfscatering. Daarom experimenteert het Rotterdamse New Fork sinds deze week met een nieuwe en slimme cateringpropositie: New Fork pick-up points, waar thuiswerkers vanaf elke plek in Rotterdam op maximaal 15 minuten loopafstand hun...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid