Baker & Baker introduceert Côte d'Or muffins & donuts


De Europese fabrikant van bakkerijproducten Baker & Baker introduceert muffins en donuts van het merk Côte d'Or

Introductie - De Europese fabrikant van bakkerijproducten Baker & Baker introduceert muffins en donuts van het merk Côte d'Or. Vanaf september zijn de muffins en donuts in de Benelux verkrijgbaar bij een aantal retailers en foodservicebedrijven.

Na de introductie van de Oreo en Milka bakkerijproducten ziet Baker & Baker nu mogelijkheden het chocolademerk Côte d'Or te introduceren in de categorie verse bakkerijproducten. In België is Côte d'Or het nummer 1 chocolademerk.

De Côte d'Or donut bestaat uit cacaodeeg met cacaovulling, die vervolgens wordt bedekt met Côte d'Or melkchocoladeglazuur en afgewerkt met Côte d'Or stukjes en chocoladedruppels. Datzelfde geldt voor de Côte d'Or muffin.

Baker & Baker, die een exclusieve licentieovereenkomst heeft met Mondelēz, is ook van plan om de Côte d'Or muffins en donuts begin 2025 op andere Europese markten te introduceren.

Bron: Baker & Baker/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SUNT bananenbrood en donuts populair bij Sodexo

Catering – De bedrijfsrestaurants van Sodexo Nederland zijn tegenwoordig voorzien van de single slice bananenbrood en donuts Lemon Poppyseed en Caramel Pecan van SUNT. Volgens de cateraar zijn de producten populair onder de gasten door de smaak. Dat deze producten ook nog de enorme verspilling van bananen tegengaan is extra winst.

Lees bericht



Mark Hanemaaijer verruilt Unilever voor Europastry

Persoonlijk - Mark Hanemaaijer verruilt Unilever na 12 jaar om aan de slag te gaan bij Europastry als directeur Sales & Marketing Central Europe. Hanemaaijer werkte de afgelopen vijf jaar als directeur Out-of-Home. Daarvoor werkte Hanemaaijer voor de retail binnen Unilever, zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de introductie van het Unilever-assortiment bij Aldi en Lidl.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid