McDonald’s lanceert tijdelijk het Twaalfuurtje


Het McKroket menu bleek al langer tot de mogelijkheden te bestaan, maar was nog niet eerder naar buiten gebracht

Formulenieuws - McDonald’s introduceert vanaf dinsdag 17 september het ‘Twaalfuurtje’. Het McKroket menu bleek al langer tot de mogelijkheden te bestaan, maar was nog niet eerder naar buiten gebracht. Het Twaalfuurtje komt nu tijdelijke beschikbaar in heel Nederland.

Gasten vroegen, vroegen volgens McDonald’s  al langer om een McKroket menu, maar de McKroket stond tot nu toe enkel los op het menu. Het Twaalfuurtje was niet zichtbaar op de menuborden of op de website, maar kon al wel besteld worden als geheim menu onder de naam ‘Twaalfuurtje’. Met de komst van het Twaalfuurtje wil McDonald’s het lunchmoment claimen door met een eigen versie te komen..

De kroket

Het Twaalfuurtje biedt een invulling van de traditionele Nederlandse lunch met een favoriete klassieker: de kroket, bij McDonald’s de McKroket. Deze klassieker staat al sinds 1999 op het menu van McDonald’s.

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht


McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht

McDonald’s breidt keuze meatless uit en gaat gast ‘sturen’

Formulenieuws - McDonald’s breidt het assortiment vleesloze producten verder uit en gaat gasten in hun keuze meer sturen. De restaurantformule zet niet alleen vier nieuwe meatlessproducten op het menu, maar gaat die ook prominenter communiceren. McDonald’s hoopt hiermee routinematige keuzes van gasten te doorbreken.

Lees bericht



Burger King komt met FreaKINGdel burger

Formulenieuws – De Amerikaanse hamburgerketen Burger King komt in Nederland met een FreaKINGdel burger. Deze burger, geïnspireerd op de Nederlandse frikandel, is vierkant van vorm en wordt geserveerd als een burger op een broodje met currysaus, mayonaise en uienringen. Net als concurrent McDonalds in 1999 de McKroket speciaal voor de Nederlandse markt introduceerde, doet Burger King dat nu met een andere...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid