Chef’s table ‘Taste of Horecava by Gault&Millau’


De Chefs Table, als onderdeel van Taste of Horecava, biedt plaats aan ongeveer 30 gasten per sessie

Vakbeurzen - In samenwerking met de culinaire gids Gault&Millau organiseert Horecava een Chef’s Table, waarbij topchefs hun vaardigheden tonen aan een select gezelschap van horecaprofessionals.

De Chefs Table, als onderdeel van Taste of Horecava, biedt plaats aan ongeveer 30 gasten per sessie, waarbij diverse tijdsloten gedurende de dag worden ingevuld door topchefs en hun teams. De setting is ontworpen om de bezoekers een ultieme beleving te geven, waarbij zij letterlijk een kijkje in de keuken kunnen nemen. Rondom de Chef’s Table zijn er outlets voor partners en leveranciers die hun producten en diensten presenteren.

Tijdens Horecava 2025 worden trends en ontwikkelingen in de horeca uitgelicht, waaronder technologische innovaties zoals moleculaire gastronomie, 3D-printing en de groeiende populariteit van fusion gerechten en wereldkeukens. Daarnaast wordt er sterk gefocust op lokale en seizoensgebonden ingrediënten, met aandacht voor unieke en onvergetelijke eetervaringen.

Dit event versterkt het culinaire karakter van Horecava en biedt bezoekers een prachtige gelegenheid om te ontdekken waar de culinaire horeca in de toekomst naartoe gaat. Voor Gault&Millau biedt de samenwerking een unieke kans om zich nog sterker te profileren als dé culinaire gids voor de horeca. Het evenement biedt een uitgelezen platform om de banden met topchefs, horecaprofessionals en leveranciers te verdiepen, en hun positie als trendsetter in de culinaire wereld te bevestigen.

Bron: Horecava/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Instock redt in 10 jaar tijd 3 miljoen kilo voedsel

Voedselverspilling - Instock viert dit jaar het tienjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Instock zich niet alleen ontwikkeld van een restaurantconcept tot een duurzame horeca groothandel (InstockMarket), maar heeft ook een indrukwekkende 3 miljoen kilo voedsel gered van verspilling.

Lees bericht

KHN roept met partnerpartijen op om btw niet te verhogen

Politiek – In de aanloop naar het eerste debat in de Tweede Kamer van het nieuwe kabinet vandaag roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN), samen met een aantal andere belangenorganisaties, de politieke partijen en het kabinet op om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen.

Lees bericht



Minder uitbundige tijden voor de horeca in 2024 en 2025

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor zowel 2024 als 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 2%, minder uitbundig dan voorgaande drie jaren. Dit komt onder meer door een aanhoudend lage economische groei, een laag consumentenvertrouwen en nog altijd oplopende prijzen in de horeca. Dit meldt ING Research in het woensdag gepubliceerde Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid