Directeur La Place wordt directeur SSP Nederland


Horecamanager Larissa Hoes en Managing Director van La Place Alice Theunissen (l.) tijdens de opening van de nieuwe La Place in de HEMA-locatie in Hilversum in aanwezigheid van CEO Ton van Veen en Colette Cloosterman-van Eerd van Jumbo, Deze locatie sluit binnenkort

Benoeming - Alice Theunissen is vertrokken als directeur bij restaurantketen La Place en wordt directeur van SSP Nederland. Dat heeft zij op linkedin laten weten. Het vertrek is volgens RTL Z op eigen verzoek.

Vorige week kondigde eigenaar Jumbo aan het bedrijf La Place te willen verzelfstandigen. La Place telt in totaal 70 vestigingen, met zo’n 1400 medewerkers. Jumbo wil La Place in een joint venture samen met horecabedrijf Vermaat verzelfstandigen

Als directeur van SSP Nederland krijgt Theunissen de verantwoordelijkheid over 30 koffiezaken van Starbucks op treinstations.

Een opvolger voor Theunissen bij La Place is volgens RTL Z nog niet bekend.

Bron: RTL Z/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Samenwerking HEMA en La Place eindigt in augustus

Formulenieuws – De La Place restaurants in de HEMA locaties in Hilversum en Alkmaar zullen per week 33 en 34 hun deuren sluiten. De sluiting in de eerste helft van augustus is het gevolg van de voorgenomen verzelfstandiging van La Place. De La Place-producten blijven wel beschikbaar voor de klanten van Jumbo. Ook de verskeukens bij de Jumbo supermarkten blijven in hun huidige...

Lees bericht

La Place lanceert campagne met tv-kok Nick Toet

Formulenieuws - In samenwerking met Nick Toet, bekend als kok en tv-presentator, gaat foodserviceformule La Place op pad om Nederland te inspireren om te kiezen voor gezond en beter eten. Daarvoor wordt een Good Truck ingezet, die voor zien is van verse kruiden en groenten.

Lees bericht


Restaurantketen La Place verder als zelfstandige organisatie

Formulenieuws – Het hing al een tijdje in de lucht, maar maandag is bekendgemaakt dat La Place, onderdeel van Jumbo, verder gaat als zelfstandige organisatie. Na een strategische heroverweging heeft Koninklijke Jumbo Food Groep de intentie om de activiteiten van de foodserviceformule onder te brengen in een zelfstandige joint venture met Koninklijke Jumbo Food Groep en Vermaat als beoogd aandeelhouders.

Lees bericht

Duitse Edeka neemt deel De Groot Fresh Group over

Overname - De Duitse marktleider in de supermarktsector Edeka neemt bedrijfsonderdelen over van een Nederlandse agf-leverancier. Het gaat om ‘De Groot Fresh Group’ in Hedel. De overnemende partij is Everest, de inkoopdochter van Edeka, waar ook Jumbo en Picnic lid van zijn. Dat meldt vakblad FoodPersonality.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid