Lukoil opent nieuwe locatie langs de A15

Nieuw bij Luoil is de verkrijgbaarheid van verse pizza's

Petrol -Lukoil heeft op industrieterrein De Peulen in Hardinxveld-Giessendam een nieuw tankstation geopend met het Perszè-concept. Klanten kunnen op het station terecht voor ontbijt, lunch en een avondmaaltijd. Voor wie wil kan het ook nuttigen op één van twaalf zitplaatsen.

Nieuw binnen het Lukoil-assortiment zijn de pizza’s. Deze worden op de locatie vers gebakken. Pizza’s maken niet standaard onderdeel uit van het assortiment van Perszè of Lukoil. Afhankelijk van de omgeving van de locatie wordt eventueel gekozen voor de opname van pizza’s, hamburgers of sushi’s.

McDonald's

Omdat de locatie direct naast een McDonald’s ligt, is bij deze spiksplinter nieuwe tankstationlocatie langs de A15 gekozen voor pizza’s. Met de hamburgerketen is in de aanloop naar de opening goed samengewerkt, laat Bas Rosier, Shops business coördinator van Lukoil Netherlands weten. Beide bedrijven verwachten ook niet alleen de reizigers in de auto aan te trekken als klant, maar ook de mensen uit de directe omgeving. Het station ligt daarnaast ook vlak bij een bushalte en carpool-locatie.

Lekkerland

De shop is zo’n 130 vierkante meter groot en heeft alle kenmerken van de Perszè-formule. Deze, aanvankelijk door Paul Bouman van Affetto Instore opgezette shopformule, maakt sinds 2017 onderdeel uit van een van de shop-oplossingen van groothandel Lekkerland. De shopformule Perszè bestaat sinds 2011 en wil ondernemers vooral ontzorgen en binnen de shopformule het onderscheid maken door meer creativiteit aan de dag te leggen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek