Van Renterghem nieuwe Operationeel Directeur bij HAK


Janneke van Renterghem (37) start per 29 augustus als nieuwe Operationeel Directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant HAK

Benoeming - Janneke van Renterghem (37) start per 29 augustus als nieuwe Operationeel Directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant HAK en  treedt ook toe tot het Management Team . Zij volgt in deze functie Koos van Leeuwen op, die deze rol  ruim elf jaar heeft vervuld en in totaal 47 jaar in dienst was bij HAK.

Als Operationeel Directeur is Van Renterghem verantwoordelijk voor de productie van groenten, peulvruchten, soepen, sauzen en maaltijden in glazen potten en stazakken. Ze stuurt hiervoor de teams Productie, Kwaliteit, Techniek en Interne Logistiek aan.

De afgelopen jaren heeft Van Renterghem ruime ervaring opgedaan in diverse operationele leidinggevende rollen en managementposities in de drankenindustrie.

Bron: HAK/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HAK en Turff gaan studenten inspireren zelf te koken

Studenten – Afhaalmaaltijden zijn in trek bij uitwonende studenten. Zo’n 40 procent bestelt minimaal een keer per week eten. Het gaat dan vaak om pizza, sushi of een kapsalon. Ook geeft 35 procent van de studenten meer uit aan kant-en-klaarmaaltijden. Omdat deze maaltijden vaak te weinig groenten bevatten, slaan HAK en studenten-startup Turff de handen ineen om studenten vaker een maaltijd zelf...

Lees bericht


FSIN-rapport geeft inzage waar groei zit bij biologisch in de horeca

Rapport - Op donderdag 30 mei vond het congres over kansen en uitdagingen voor biologische producten in de horeca plaats. Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) en The Food Research Company hebben voor het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit onderzocht hoe biologische producten beter afgezet kunnen worden in de horeca.

Lees bericht

Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht

HAK stapt met nog eens drie groenten over op biologisch

Introductie - Na de rode bieten stapt HAK bij de volgende oogst volledig over op biologische teelt van sperziebonen, boerenkool en witte kool (zuurkool) van Nederlandse bodem. Hiermee zet de groente- en peulvruchtenfabrikant de volgende stap in het behalen van de biologische ambitie, die het bedrijf vorig jaar aankondigde.

Lees bericht



Timo Hoogeboom (ex-HAK) gekozen tot FoodManager van het Jaar

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres is Timo Hoogeboom, voormalig ceo van Hak, uitgeroepen tot FoodManager van het Jaar. Hoogeboom komt de titel volgens de jury toe vanwege de manier waarop hij Hak transformeerde van traditionele conservenfabrikant tot een modern foodbedrijf dat een voortrekkersrol speelt in de transitie naar een eetpatroon met minder of geen vlees en daarbij ook...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid