De Groot Holland en Vocking Vleeswaren gaan samen


De beide familiebedrijven gaan hun knowhow bundelen en samen werken aan nieuwe producten

Samenwerking - Groot Holland en Vocking Vleeswaren gaan een samenwerking aan. Beide familiebedrijven gaan hun knowhow bundelen en samen werken aan nieuwe producten. Beide organisaties blijven als zelfstandige bedrijven actief.

Vocking is vooral bekend van de leverworst onder eigen merk en Groot Holland is producent van tal van private labels in vleesconserven en leverworsten. De bedrijven kennen elkaar al jaren. Gekozen is nu voor strategische samenwerking om sterker staan in de concurrerende vleeswarenmarkt. “We zagen dat we elkaar aanvullen op het vlak van onze producten, maar vooral ook op gebied van knowhow”, zegt Paul Vocking over de samenwerking. En Martien Brinkmann van Groot Holland zegt over de samenwerking: “Met deze krachtenbundeling zijn we veel sterker op het vlak van productinnovatie. Samen kunnen we naast de traditionele producten echt mooie nieuwe vleesproducten gaan ontwikkelen”.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten spelen duurzaamheid een belangrijke rol. Zo willen de partijen nieuwe  hybride producten ontwikkelen, waarbij vlees en vega worden gecombineerd.

Bron: Vocking/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Online bestelde vega-snacks groeien met 24% bij Kwalitaria

Formulenieuws – Steeds vaker zijn er vegetarische snacks en gerechten te vinden o de menukaart van Kwalitaria. De cafetariaformule merkt dan ook de vraag naar alternatieven zonder vlees stijgen. In het eerste kwartaal van dit jaar, werden online 24% meer vegetarische gerechten besteld.

Lees bericht



Ramzy Group gaat samenwerken met Royal Swinkels

Samenwerking - De Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers gaan samenwerken. De bierbrouwer uit Brabant versterkt hiermee haar positie in de hoofdstad. De Ramzy Group exploiteert in Amsterdam 35 bars, restaurants en hotels en is daarmee een gevestigde speler binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking legt tevens de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Lees bericht



What’s Cooking? wordt nieuwe naam Ter Beke

Jubileum  – Het Belgische voedingsbedrijf Ter Beke, eveneens actief in Nederland met productie en verkoop (ook onder de naam Berkhout Langeveld), heeft ter gelegenheid van een nieuwe strategie en het 75-jarig jubileum de naam gewijzigd in What’s Cooking?

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid