Joeske Geboers nieuwe HR-directeur Sodexo Nederland


Joeske Geboers wordt de nieuwe HR-directeur van Sodexo Nederland

Benoeming - Joeske Geboers is de nieuwe HR-directeur van Sodexo Nederland. Hiervoor was zij HR Director EMEA bij Driscoll’s en vervulde zij leidende HR-functies bij o.a. FrieslandCampina, Heinz en Starbucks Coffee.

Cunera Vlaar, CEO Sodexo Nederland: “Joeske is bekend met internationaal werkende organisaties en heeft ervaring bij diverse bedrijven in de food sector”. Zij gaat deel uitmaken van de directie van Sodexo Nederland. Geboers: “Sodexo zet de eigen medewerkers centraal en biedt ze een prettige en veilige werkomgeving met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat zie ik ook terug in de cultuur van inclusiviteit en diversiteit.”

In Nederland verzorgt Sodexo met circa 2.200 medewerkers het volledige scala aan food- en facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen en offshore-installaties. Van catering, hospitality services, onderhoud en schoonmaak tot aan integraal facility management.

Bron: Sodexo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Naima van den Ende nieuwe Sales Directeur Sodexo

Benoeming – Naima van den Ende-el Mahjari is per 1 september de nieuwe Sales Directeur van Sodexo Nederland. Hiervoor was ze in dezelfde functie actief bij Selecta Nederland. Ze volgt Han Kramer op die binnen Sodexo de rol van Client Retention Executive gaat invullen.

Lees bericht


Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz

Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Lees bericht


Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht


Campina laat elektrische vrachtwagen op boerenstroom rijden

Logistiek - Vanaf woensdag rijdt Campina met een elektrische vrachtwagen, die rijdt op groene stroom opgewekt door Campina-boeren. Het is de eerste gekoelde elektrische vrachtwagen in Nederland. Logistiek dienstverlener Simon Loos zorgde voor de ontwikkeling en uitvoering van dit initiatief.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid