Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz


Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Volgens Enrico Duits, sales manager bij Lattiz Nederland, bleek dat Lattiz kan zorgen voor opgeschuimde melk als onderdeel van een ijskoffie. Ijskoffies zijn de laatste steeds populairder geworden en zeker met warm weer worden de ijskoffies ook gezien als zeer verfrissend. Met de inzet van Lattiz blijkt ijskoffie eenvoudig ingezet te kunnen worden op de tankstations van Shell. “Met een beetje siroop naar smaak en wat ijsklontjes kan de barista ook een verfrissende ijskoffie voor onze gasten maken”, aldus Kees van Wezel, Head of Foodservice & Coffee voor Shell. “In onze Shell Cafés bieden wij graag vernieuwende producten aan en proberen we graag wat uit… zeker als we zien dat een trend in de markt wordt opgepikt”. Op het menu van Shell Café zijn daarom binnenkort drie soorten ijskoffie te vinden. Die ijskoffie zijn naast de varianten met Lattiz melk ook beschikbaar met haverdrink en kokosdrink.

FrieslandCampina en Shell werken al jaren samen. In 2016 introduceerde Shell als eerste retailpartij bij de tankstations de opschuimmelk van Lattiz. “Het is immers belangrijk om goed melkschuim op de cappuccino te serveren,” aldus Lotte van der Post, categorie manager Coffee bij Shell. Lattiz heeft niet alleen de kwaliteit van melkkoffies verhoogd, maar ook het proces vergemakkelijkt. Het systeem werkt namelijk heel eenvoudig en snel waardoor het een perfecte hulp is voor onze Shell barista's.

Bron: Lattiz/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

haan ‘Spaanse Polder’ omgebouwd naar Tony’s Street Food

Tankstation - De Haan heeft het tankstation ‘Spaanse Polder’ aan de Matlingeweg in Rotterdam compleet vernieuwd. De shop heeft de nieuwste versie gekregen van Tony’s Street Food, de shopformule die straks in een tweetal varianten bij alle bemande De Haan-stations is terug te vinden. Het assortiment is daarmee ook verder uitgebreid.

Lees bericht


Shell werkt opnieuw samen met Herman den Blijker

Tankstation –  Shell gaat in het kader van de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ opnieuw de samenwerking aan met Herman den Blijker. Shell introduceert op haar stations, samen met partner Bakerstreet van de Vital Food Group, drie maal per jaar producten die geïnspireerd zijn door wereldse smaken.

Lees bericht

Vissers Energy opent 25e Moments & More

Tankstation – Esso Vissers Raakeind had als locatie de eer om de 25e Moments & More te mogen openen. De locatie aan de A58 werd ook de locatie waar samen met Statiegeld Nederland de compacte M1 emballage-automaat van Tomra is geplaatst.

Lees bericht



Shell Hellevliet wint ‘Lekkerste broodje langs de weg ‘24’

Verkiezing – Voor de tweede keer organiseerde Shell in samenwerking met Bakerstreet de Sandwich Competition in Nederland. De finale werd gehouden bij partner Bidfood in Foodyard Amsterdam. Finalisten van Shell-stations uit Nederland streden voor de titel ‘Lekkerste broodje langs de weg’. De winnaar is het team van Shell Hellevliet, gelegen aan de Rijksweg A12 bij Harmelen nabij Utrecht.

Lees bericht

Tankstations doen goede zaken met tabaksverkoop

Analyse – Steeg de verkoop van tabak in juni al met bijna 33% (32,8%) in juli was de verkoopstijging nog groter. In juli werd er in euro’s voor maar liefst 84,8% meer uitgegeven aan rookwarenartikelen dan in dezelfde maand een jaar geleden. Ook ten opzichte van juni 2024 werd er 28% meer aan tabak uitgeven, terwijl die verkoop vorig jaar in dezelfde periode nog met 8,1%...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid