Sapje opent pop-upstore op Utrecht CS


In de tijdelijk winkel op Utrecht CS worden elke dag sapjes, smoothies, shots en soepen vers bereid / Foto bij: Sapje

Reizigersshop – Sapje, een bedrijf uit De Kwakel dat biologisch sap perst op ambachtelijke wijze, heeft op Utrecht Centraal Station een pop-upstore geopend. De tijdelijke locatie werd ook nog eens snel neergezet; om 10.00 uur maandagmorgen kreeg het bedrijf de sleutels en ’s middags was de locatie operationeel.

In de tijdelijke winkel worden elke dag sapjes, smoothies, shots en soepen vers bereid. De producten zijn samengesteld in samenwerking met Michelin-sterrenchefs zo laat Sapje in een toelichting weten. “Elk drankje is een smaakexplosie die ook nog eens goed voor je is,” zo belooft het bedrijf.

Sapje gelooft in duurzaamheid. Daarom is alles bij Sapje biologisch. De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groente en worden geserveerd in een glazen fles. Aan de sap wordt vervolgens fruit, kruiden & zeewier toegevoegd voor de smaak en als extra toevoeging van gezonde voedingsstoffen. Voor alle recepturen gebruikt Sapje zo'n 100 verschillende ingrediënten. Alle deze ingrediënten zijn zoveel mogelijk seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers.

De tijdelijke winkel op Utrecht CS is tot 14 september geopend.

Bron: Sapje/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ben & Jerry’s opent opnieuw een pop-upstore

Pop-upstore - Na succes van vorig jaar organiseert Ben & Jerry's opnieuw Chunky Experience pop-up in Rotterdam. Deze tijdelijke winkel in de Hofbogen, vlak bij het centraal station, biedt bezoekers de mogelijkheid om gratis de smaakbeleving te ervaren van het populaire ijsmerk. Het openingsweekend was een groot succes.

Lees bericht






FSIN-rapport geeft inzage waar groei zit bij biologisch in de horeca

Rapport - Op donderdag 30 mei vond het congres over kansen en uitdagingen voor biologische producten in de horeca plaats. Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) en The Food Research Company hebben voor het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit onderzocht hoe biologische producten beter afgezet kunnen worden in de horeca.

Lees bericht

Private Labelbeurs PLMA vult negen RAI-hallen met food

Vakbeurzen - Ruim 2.950 exposanten uit 70 landen gaan op 28 en 29 mei de beurshallen vullen van de RAI in Amsterdam. Negen hallen van het Amsterdam Convention Centre worden in beslag genomen door de foodbedrijven. De PLMA is daarmee de grootste foodvakbeurs in Nederland.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid