Ben & Jerry's opent opnieuw een pop-upstore


1200 bezoekers bezochten de pop-upstore van Ben & Jerry's in Rotterdam

Pop-upstore - Na succes van vorig jaar organiseert Ben & Jerry's opnieuw Chunky Experience pop-up in Rotterdam. Deze tijdelijke winkel in de Hofbogen, vlak bij het centraal station, biedt bezoekers de mogelijkheid om gratis de smaakbeleving te ervaren van het populaire ijsmerk. Het openingsweekend was een groot succes.

Niet alleen kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste smaken, zoals de favoriet Spectacu-love, maar ook eigen creaties zijn mogelijk. Daarnaast kunnen geïnteresseerden deelnemen aan de wervelwindmachine. Het eerste weekend werd de pop-upstore bezocht door maar liefst 1200bezoekers. Aankomende vrijdag 13 tot en met  zondag 15 september zijn de deuren opnieuw geopend.

Bron: Ben & Jerry/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sapje opent pop-upstore op Utrecht CS

Reizigersshop – Sapje, een bedrijf uit De Kwakel dat biologisch sap perst op ambachtelijke wijze, heeft op Utrecht Centraal Station een pop-upstore geopend. De tijdelijke locatie werd ook nog eens snel neergezet; om 10.00 uur maandagmorgen kreeg het bedrijf de sleutels en ’s middags was de locatie operationeel.

Lees bericht






Oatly opent pop-up store met vegan softijs

Pop-upstore - Oatly, producent van haverdrank, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de introductie van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly maandag op de Prinsengracht haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Het vegan softijs is er in de smaken vanille, koffie en matcha.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid