Appetijt onderdeel van Meinders Catering


Appetijt produceert zes biologisch verse producten, twee maaltijden, twee wraps en twee sushi producten aan biologische supermarkten en natuurwinkels

Overname – Vanaf 1 september wordt Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid onderdeel van Meinders Catering. Dat laat het cateringbedrijf in Badhoevedorp weten.

Appetijt produceert zes biologisch verse producten, twee maaltijden, twee wraps en twee sushi producten aan biologische supermarkten en natuurwinkels. De keuken van het bedrijf dat in 1995 is gestart, kenmerkt zich door slowfood met vegan, vegetarische en visgerechten. Deze producten spreken consumenten aan vanwege hun natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke productiemethoden. De visgerechten zijn MSC gecertificeerd.

Meinders Catering heeft een grotere productiecapaciteit en zal het biologische assortiment vanaf 1 september 3 dagen in de week leveren aan de diverse opdrachtgevers. Peter Termars, oprichter van Appetijt, is verheugd dat Meinders Catering de activiteiten van Appetijt heeft overgenomen. “Ik ben blij dat de traditie van ambachtelijk bereide, met aandacht voor kleur, smaak en geur zal worden voort gezet.”

Bron: Meinders Catering/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

GoodLife start programma ‘Meer Smaak, Minder Vlees’

Actie – GoodLife Foods wil samen met haar foodservicepartners stappen zetten in duurzamere maaltijden en duurzamer uit eten gaan. Het bedrijf heeft daarvoor het programma 'Meer Smaak, Minder Vlees' ontwikkeld, een nieuw initiatief om de impact van maaltijden en uit eten gaan te verkleinen.

Lees bericht


Sapje opent pop-upstore op Utrecht CS

Reizigersshop – Sapje, een bedrijf uit De Kwakel dat biologisch sap perst op ambachtelijke wijze, heeft op Utrecht Centraal Station een pop-upstore geopend. De tijdelijke locatie werd ook nog eens snel neergezet; om 10.00 uur maandagmorgen kreeg het bedrijf de sleutels en ’s middags was de locatie operationeel.

Lees bericht

Verkoop vleesvervangers cateraars en horeca verdubbeld

Analyse - Plantaardige zuivel en vleesvervangers zijn in de afgelopen twee jaar fors gegroeid binnen foodservice. De totale verkoop van vleesvervangers aan catering en horeca is in twee jaar tijd meer dan verdubbeld, zo laat ProVeg Nederland weten op basis van cijfers van Foodstep. Met name zuivel werd minder verkocht.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid