De Eetgemak Groep en TotaalVERS bundelen krachten


Eetgemak en TotaalVers willen de dienstverlening aan afnemers verder optimaliseren

Samenwerking – Maaltijdenproducent De Eetgemak Groep en TotaalVERS, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket aan eten en drinken, bundelen hun krachten. Doel van de samenwerking is de dienstverlening naar afnemers verder verbeteren.

Beide bedrijven brengen elk hun unieke expertise in. De Eetgemak Groep heeft zijn naam gevestigd door het bereiden van verse gerechten op maat voor zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderopvang en horeca & catering. TotaalVERS richt zich op de belevering van de Cure & Care sector met een totaalpakket aan vers-, diepvries-, food- en non-food producten. Daarnaast bedient TotaalVERS de industrie met een assortiment van gesneden aardappelen, groente en fruit. ‘Samen creëren we een “one stop shop” voor onze huidige en toekomstige klanten’, aldus Ronald Holtzer, algemeen directeur van de Eetgemak Groep.

De locaties Katwijk en Spijkenisse blijven bestaan. Ook het management van de beide bedrijven blijft voorlopig aan om de integratie en kennisuitwisseling zorgvuldig te laten plaatsvinden, zo laten zij weten. “Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en bevestigt onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie binnen de zorgmarkt en andere kanalen”, aldus Ronald van der Leer, algemeen directeur TotaalVERS.

Bron: TotaalVers/Eetgemak/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Instock redt in 10 jaar tijd 3 miljoen kilo voedsel

Voedselverspilling - Instock viert dit jaar het tienjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Instock zich niet alleen ontwikkeld van een restaurantconcept tot een duurzame horeca groothandel (InstockMarket), maar heeft ook een indrukwekkende 3 miljoen kilo voedsel gered van verspilling.

Lees bericht



KHN roept met partnerpartijen op om btw niet te verhogen

Politiek – In de aanloop naar het eerste debat in de Tweede Kamer van het nieuwe kabinet vandaag roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN), samen met een aantal andere belangenorganisaties, de politieke partijen en het kabinet op om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen.

Lees bericht



Minder uitbundige tijden voor de horeca in 2024 en 2025

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor zowel 2024 als 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 2%, minder uitbundig dan voorgaande drie jaren. Dit komt onder meer door een aanhoudend lage economische groei, een laag consumentenvertrouwen en nog altijd oplopende prijzen in de horeca. Dit meldt ING Research in het woensdag gepubliceerde Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid