Bonduelle Foodservice start pilot met Health Food Wall


Met de pilot willen Bonduelle en Health Food Wall gezonde voeding met de lunchbowl on-the-go makkelijker beschikbaar maken

Samenwerking  - Bonduelle Foodservice Benelux en Health Food Wall gaan samenwerken. Bonduelle gaat producten aanleveren voor de koelkasten die op verschillende plaatsen staan opgesteld.

Health Food Wall heeft op verschillende plaatsen in het land, op zorginstellingen scholen en publieke plekken ‘slimme koelkasten’ staan die werken als vendingmachines. Die machines zijn gevuld met voedzame en plantaardige opties die geschikt zijn voor een snelle lunch of snack onderweg.

Met de pilot willen Bonduelle en Health Food Wall gezonde voeding met de lunchbowl on-the-go makkelijker beschikbaar maken en een alternatief bieden voor de traditionele snoep- en snackautomaten. De automaten staan op universiteiten en ziekenhuizen en zijn verder voorzien van vers broodje of verfrissend drankje.

Bron: Bonduelle/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Mora komt met mini-snacks voor horecalocaties zonder friteuse

Introductie  – Snackproducent Van Geloven speelt met de introductie van de Mora Oven & Airfryer Mini Mix in op de groeiende van ovenbereide snacks voor horecalocaties zonder friteuse. De mix bevat een selectie van bekende Mora snackklassiekers zoals de Mini frikandellen, Rundvlees bitterballen, Kipnuggets en Goudse kaasballetjes.

Lees bericht


Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht



The Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten

Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid