Mora komt met mini-snacks voor horecalocaties zonder friteuse


De mix bevat een selectie van bekende Mora snackklassiekers zoals de Mini frikandellen, Rundvlees bitterballen, Kipnuggets en Goudse kaasballetjes

Introductie  – Snackproducent Van Geloven speelt met de introductie van de Mora Oven & Airfryer Mini Mix in op de groeiende van ovenbereide snacks voor horecalocaties zonder friteuse. De mix bevat een selectie van bekende Mora snackklassiekers zoals de Mini frikandellen, Rundvlees bitterballen, Kipnuggets en Goudse kaasballetjes.

Alle hapjes in de Mora Oven & Airfryer Mini Mix kunnen zowel in de oven als in de airfryer bereid worden. De bereidingstijd voor beide is gelijk. Dit maakt volgens Van Geloven de mix bijzonder geschikt voor horecalocaties zonder frituurmogelijkheden, zoals kleine bedrijfs- en zorglocaties. Bovendien is de mis ook geschikt voor sportverenigingen die snacks willen serveren maar liever geen frituurpan gebruiken.

Bron: Van Geloven/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Nieuwe SPAR university app online gegaan

Formulenieuws - De nieuwe SPAR university app is per 1 augustus online gaan. De app is zo opgezet dat de student getriggerd wordt om de app vaker te openen. Gebruikers van de app raadplegen deze nu gemiddeld  1 tot 2 keer per week, maar het streven is om het  gebruik naar 3 tot 4 keer per week te krijgen.

Lees bericht


KHN roept met partnerpartijen op om btw niet te verhogen

Politiek – In de aanloop naar het eerste debat in de Tweede Kamer van het nieuwe kabinet vandaag roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN), samen met een aantal andere belangenorganisaties, de politieke partijen en het kabinet op om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen.

Lees bericht



Meerjarige investering McCain van 75 miljoen in Lewedorp

Investering – De productiefaciliteit van McCain in Lewedorp in de provincie Zeeland staat aan de vooravond van een grote investeringsoperatie met een totale waarde van 75 miljoen euro. Dat laat het bedrijf weten. McCain ziet de investering als een duidelijk versterking van de positie in Nederland.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid