Inschrijving geopend voor NK De Lekkerste 2025


De NK-wedstrijden voor de lekkerste hamburger, broodje e.d vinden jaarlijks plaats tijdens de Horecava in de Rai in Amsterdam,

Vakwedstrijden – Er kan weer ingeschreven worden voor NK De Lekkerste 202. Het jaarlijkse evenement voor de fast casual branche vindt zoals altijd plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2025.

Traditiegetrouw begint het vierdaagse evenement met het NK Lekkerste Broodje op maandag 13 januari. Dat is dit keer een bijzondere editie, omdat het de veertigste keer is dat deze wedstrijd wordt georganiseerd. De organisatie maakt binnenkort meer bekend over deze jubileumeditie.

Het NK Lekkerste Hamburger is een andere wedstrijd die in 2025 voor de tiende keer wordt georganiseerd. Culinaire professionals kunnen in 2025 meedoen aan acht wedstrijden tijdens het NK De Lekkerste. Het NK Lekkerste Pasta en het NK Pizza bakken (georganiseerd door Pizza Profs) op dinsdag 14 januari. Woensdag 15 januari is is gereserveerd voor Lekker Anders en het NK Lekkerste Vegan Burger. Het NK sluit af op donderdag 16 januari met het NK Lekkerste Pannenkoek en het NK Loaded Fries.

Inschrijven voor alle wedstrijden kan op de website van Stichting De Lekkerste Wedstrijden, de organisator van het NK De Lekkerste. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Het NK De Lekkerste wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Rational, Next2Food, SVH, Pizza Profs, Houwers, Liebherr en Winterhalter.

Bron: Lekkerste Wedstrijden/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



NK Koffie de komende drie jaar op Horecava

Vakbeurs - Na het succes van voorgaande edities bundelen de Specialty Coffee Association (SCA Nederland) en Horecava opnieuw hun krachten voor de komende drie jaar om de nationale koffie kampioenschappen te organiseren tijdens Horecava.

Lees bericht

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht



Slagersbeurs Slavakto onderdeel Vakbeurs Foodspecialiteiten

Vakbeurzen – De Nederlandse slagers krijgen weer een jaarlijkse vakbeurs. Stichting Slavakto heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de Stichting Foodspecialiteiten Nederland, de organisator van de jaarlijkse Vakbeurs Foodspecialiteiten. Beide stichtingen bundelen hun krachten om een completere versbeurs te organiseren voor versspecialisten.

Lees bericht

Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid