Mark Tuitert introduceert nieuwe variant Energy Gum


Mark Tuitert met zijn nieuwe variant First Energy Gum met 80 mg cafeïne

Introductie - Het heeft langer geduurd dan hijzelf had gedacht, maar sportcommentator en oud-sporter Markt Tuitert is terug met een nieuwe variant First Energy Gum.

Na de lancering het merk van Mark Tuitert en compagnon Thomas van der Vlugt waren de energie kauwgoms terug te vinden in de schappen van  o.a. Albert Heijn, Spar en Jumbo. Het ging toen om de varianten 40 mg Red en Blue mint Energy Gums. Daar komt nu een variant met 80 mg cafeïne bij. De First Energy Gum Cool Mint XL heeft naast de 80 mg cafeïne ook een frisse muntsmaak.

Cafeïne heeft, volgens de samenstellers, een positief effect op focus en energie, Kauwgom is ook een goede manier om dit effect te laten werken. Sporters tijdens de Olympische Spelen in Parijs zouden het vanwege deze werking ook gebruiken.

Bron: First Energy Gum/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



SPAR en Statiegeld Nederland lanceren Statieheld-pilot

Formulenieuws - SPAR en Statiegeld Nederland de starten op drie universiteiten, waar SPAR is gevestigd, een pilot met het inleveren van blikjes en flesjes voor statiegeld. De Statieheld-pilot start op de locaties Hogeschool Utrecht, TU Eindhoven en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor de pilot worden automaten ingezet, die gebruik maken van het RAAS-model (RVM As A System). De automaten bieden...

Lees bericht

Jumbo Nieuwkoop opent Jumbo Foodcafé

Supermarkt – Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop heeft op de plaats van de servicebalie een Jumbo Foodcafé geopend. Het feit dat supermarkten geen tabak meer mogen verkopen greep hij aan om een positief alternatief neer te zetten.

Lees bericht



Jumbo wil ‘anders werken’ met minder mensen

Supermarkt - In het voorjaar van 2024 kondigde Jumbo Supermarkten de plannen aan voor het aanpassen van haar kantoororganisatie, waar een andere manier van werken een belangrijk onderdeel van is. Deze ontwikkeling is onderdeel van de ingeslagen koers ‘Jumbo zoals Jumbo bedoeld is’ wat focust op de unieke kenmerken waarmee het familiebedrijf groot en succesvol is geworden. De organisatie wordt optimaler...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid