Cocktail Lab maakt ready-to-drink cocktails in een tube


De 100 ml in een tube is precies genoeg voor één glas cocktail

Introductie – Cocktail Lab heeft een aantal ready-to-drink cocktails samengesteld, die in geschenkboxen worden aangeboden.  Elke tube heeft een inhoud van 100 ml, wat voldoende is voor één glas.

Elke cocktail van Cocktail Lab is vegan en sommelier approved. Het menu bestaat uit een selectie populaire cocktails én Cocktail Lab specials, gebaseerd op de laatste smaaktrends. Zo is er een Blushing Rose, Cosmopolitan, of een tropische Mai Tai. Maar ook een zoete Amaretto Sour 0.0%, Espresso Martini, Pornstar Martini en Ginger Bomb 0.0% is in het assortiment terug te vinden.

Cocktail Lab werd tijdens de eerste lockdown opgestart door horecagastvrouw Sanne Villevoye. Zij haalde haar inspiratie voor het cocktailconcept en de cocktails uit de talloze barretjes en restaurantjes in Valencia.

Bron: Cocktail Lab/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jack Daniel’s en Coca-Cola introduceren Ready-To-Drink cocktail

Introductie – Jack Daniel's en Coca‑Cola kondigen de lancering van Jack Daniel’s & Coca‑Cola ‘Ready-To-Drink’ (RTD) aan. Het gemixte drankje in blik is geïnspireerd op de klassieke barcocktail waarbij Jack Daniel's Tennessee Whiskey en Coca‑Cola worden gecombineerd. Jack Daniel’s & Coca‑Cola is vanaf 1 april verkrijgbaar in Nederland.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid