Jumbo opent twaalfde Jumbo Foodmarkt in Scheveningen


Ondernemer Edward Koorneef opende samen met zijn familie en winkelteam de Jumbo Foodmarkt, in het bijzijn van CEO Ton van Veen en Colette Cloosterman-van Eerd van Jumbo

Formulenieuws – Jumbo opende in Scheveningen deze week de twaalfde Jumbo Foodmarkt. De voormalige winkel Aan de Haven is volledig vernieuwd naar een Jumbo Foodmarkt en biedt klanten op 2.700 vierkante meter een volledig nieuwe foodbeleving.

Met een ruim assortiment uit de Jumbo verskeukens kunnen klanten in het Foodcafé genieten van deze vers gemaakte producten, waaronder lokale producten uit Scheveningen en omstreken. Ondernemer van de Foodmarkt is Edward Koorneef. In het bijzijn van CEO van Jumbo Supermarkten Ton van Veen en Colette Cloosterman-van Eerd opende hij de nieuwe winkel.

Belgie

In 2013 opende Jumbo haar eerste Jumbo Foodmarkt in Breda met diverse wereldkeukens. Inmiddels zijn er, na opening van deze nieuwe Jumbo Foodmarkt, twaalf van deze grote belevingswinkels. Zo werd onlangs in Gent de eerste Belgische Jumbo Foodmarkt geopend.

Verskeukens

Wie Jumbo Foodmarkt zegt, denkt aan verskeukens. Iedere dag worden maaltijden bereid door versleveranciers. De keuze aan lokale producten varieert van brood en fruit tot vlees, vis en verschillende kaassoorten. Klanten kunnen ter plekke bereidde pizza’s kiezen, maar ook zelf samengestelde Aziatische gerechten en sushi. Daaraast zijn de gerechten mee te nemen voor thuis of onderweg, maar ook direct te nuttigen in het Foodcafé.

Later dit jaar nog heropent Jumbo in Breda haar eerste Jumbo Foodmarkt, in een volledig vernieuwd jasje met de laatste innovaties op het gebied van Food en beleving.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Internationale inkoopclub Jumbo breidt verder uit

Inkoop - Everest en Epic Partners, de inkooporganisaties waar Jumbo zich vorig jaar bij heeft aangesloten, heeft een nieuw lid: Aura Retail. Onder die vlag kopen de Franse retailers Intermarché, Auchan en Casino in. Daarmee wordt de inkoopmacht van Everest en Epic Partners aanzienlijk versterkt. Dit meldt vakmedium FoodPersonality.

Lees bericht


Vriesversprijzen voor Dirk, FastFruit, Jumbo, Magnum en Mora

Verkiezing - Mora is VriesVers A-merk van het Jaar 2024 en Dirk (met 1 De Beste) is VriesVers Huismerk van het Jaar 2024. De jaarlijkse vriesversprijzen werden van de week tijdens het winaarsevent - de ‘Colden Globes’ - van het VriesVers Platform (VVP) uitgereikt. De VriesVers Innovatieprijs ging naar FastFruit. De beste VriesVers Introductie was Magnum Double Sunlover en aan de huismerkkant de...

Lees bericht


Jumbo Nieuwkoop opent Jumbo Foodcafé

Supermarkt – Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop heeft op de plaats van de servicebalie een Jumbo Foodcafé geopend. Het feit dat supermarkten geen tabak meer mogen verkopen greep hij aan om een positief alternatief neer te zetten.

Lees bericht


Jumbo wil ‘anders werken’ met minder mensen

Supermarkt - In het voorjaar van 2024 kondigde Jumbo Supermarkten de plannen aan voor het aanpassen van haar kantoororganisatie, waar een andere manier van werken een belangrijk onderdeel van is. Deze ontwikkeling is onderdeel van de ingeslagen koers ‘Jumbo zoals Jumbo bedoeld is’ wat focust op de unieke kenmerken waarmee het familiebedrijf groot en succesvol is geworden. De organisatie wordt optimaler...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid