Kassaoplossing ExtendaGO gekoppeld aan Rabo OmniKassa


Meer inzicht met ExtendaGo in combinatie met Rabo OmniKassa / Foto bij: ExtendaRetail

Kassatechnologie - ExtendaGO, het verkoopplatform van EntendaRetail waarmee transacties zijn te verrichten vanaf ieder iOS device, is nu gekoppeld aan Rabo OmniKassa. Hierdoor kunnen klanten zowel online als offline kunnen afrekenen.

Rabobank biedt met Rabo OmniKassa een oplossing die de gebruiker inzicht geeft in zowel offline als online betalingen. Ook biedt Rabo OmniKassa het gemak dat betalingen mogelijk zijn via pinautomaten, mobiele telefoons alsook door het scannen van een QR-code. De klant blijft daarbij binnen de eigen bankomgeving en kan zo eenvoudig betalen.

De koppeling met ExtendaGO helpt retailers met hun digital transformatie en met het verbeteren van de koop- en klantervaring. "De technologie waar ondernemers gebruik van kunnen maken gaat steeds verder", zegt Albert de Vlieger, Channel Director bij ExtendaRetail group. "Wij brengen al die oplossingen samen op één platform in samenwerking met onder andere Google en Amazon. Daar kunnen zowel heel grote ketens, als kleinere mkb- en retailbedrijven gebruik van maken".

Bron: ExtendaRetail/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Lightspeed brengt uitbreidingsmodule Order Anywhere

Introductie - Om de toenemende digitalisering van de Nederlandse horecasector verder te ondersteunen, heeft Lightspeed, het ondernemingsplatform, een nieuwe uitbreidingsmodule voor Lightspeed Restaurant gelanceerd: Order Anywhere. Bestellingen en betalingen in restaurants en voor afhaal zitten nu in één systeem

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid