Snelle groei dit jaar van Burger Business formule


Locatie van Burger Business in Rijswijk

Formulenieuws - De franchiseformule Burgers Business groeit snel dit jaar en opende al een vijftal nieuwe locaties. Om de groei vast te kunnen blijven houden is de formule op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Waar Burger Business eerst voornamelijk gevestigd was in Brabant, is de in 2015 opgerichte burgerzaak nu ook in andere delen van het land te vinden. Recent werden nieuwe locaties geopend in Arnhem, Emmen, Rijswijk, Utrecht en Zwolle. In totaal telt de formule nu negen vestigingen.

Focus op groei

Sinds 2023 is Burger Business onderdeel van franchiseorganisatie Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. “Doordat we de kennis en ervaring van beide formules delen, leidt dat tot een waardevolle samenwerking”, aldus Martijn Boone, marketing en sales directeur bij FFC. “Voor de Burger Business formule ligt de focus echt op groei”, laat Boone weten. “

Online bestellingen

Burger Business richt zich voornamelijk op online bestellingen. Boone: “Voor het bestelgemak hebben we de bestelsite recent volledig vernieuwd. Zo hebben we een online omgeving waarmee we helemaal klaar zijn voor de toekomst én voor die beoogde groei.”

Bron: FFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

The Avocado Show failliet, maar twee restaurants blijven open

Formulenieuws - Op verzoek van de onderneming zelf, heeft de rechtbank in Amsterdam dinsdag 16 juli het faillissement uitgesproken van ‘The Avocado Show Holding BV’. Deze vennootschap staat aan het hoofd van een horeca franchiseformule en heeft ook twee eigen restaurants in Amsterdam, onder de naam ‘The Avocado Show’.

Lees bericht


Eerste energieneutrale KFC-restaurants in Nederland

Formulenieuws – De Kentucky Fried Chicken (KFC)-locaties in Almelo en Steenwijk zijn de eerste vestigingen met een A+++++ certificering. Dit betekent dat de restaurants erkend zijn als volledig energieneutrale gebouwen met het hoogste energielabel dat er op dit moment is. Volgens KFC is het een  primeur in de Nederlandse fastfoodservice-industrie.

Lees bericht

NFV Franchise Trofee 2024 voor fastserviceketen Verhage

Verkiezing - Verhage is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2024, de jaarprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging. Verhage liet twee andere genomineerde franchiseformules achter zich. Dat waren de Groningse koffieformule Doppio Espresso en AMI, een keten van kapsalons.

Lees bericht

KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht


Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland

Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.

Lees bericht

Kwalitaria doneert 30.000 euro aan kinderen Voedselbank

Formulenieuws - Namens alle 136 vestigingen heeft Kwalitaria een cheque ter waarde van 30.000 euro uitgereikt aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Het bedrag is mede tot stand gekomen door de gasten van de cafetariaformule: voor elk verkocht kindermenu gaat er een donatie naar de stichting, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid