PLUS supermarkt zet meer in op horecabeleving


Supermarkt - Als vervolg op de succesvolle Briljant-formule zet PLUS de volgende stap en opent woensdag de deuren van haar nieuwste concept bij PLUS Koot in Abcoude. Horecabeleving staat centraal in het nieuwe concept. Supermarktketen PLUS wil de komende jaren de formule verder doorontwikkelen. De formule draait volledig om goed eten voor iedereen, elke dag. Er worden zo’n 400 nieuwe producten geïntroduceerd. Een deel daarvan wordt in de Makerij vers op de winkelvloer bereid. Hiermee haakt PLUS in op de opmars van de combinatie retail en horeca en de veranderende consumentenbehoeften. In de Makerij worden verschillende producten vers op de winkelvloer bereid, waaronder pizza’s en sandwiches. Dat geldt ook voor pulled pork, warme kip en gebakken vis. Daarnaast zijn in de Makerij verse seizoensmaaltijden, soepen en salades verkrijgbaar. Op de brood- en gebakafdeling worden de hele dag door harde en zachte broodjes van vers deeg gebakken. Ook vlaaien worden in de winkel bereid. Op de AGF-afdeling vindt de consument een citruseiland met onder andere de verse sinaasappelsapmachine en vers bereide smoothies. Nieuw is ook het flexitariëreiland voor ‘een dagje zonder vlees’. Denk aan bonen, peulvruchten, eieren, vis en vleesvervangers. Binnen de kruidenierswaren gaat extra aandacht uit naar wijn, koffie, thee en speciaalbieren. Zo is er een uitgebreider assortiment en uitleg over de achtergrond van deze producten. Bron: PLUS

Supermarkt - Als vervolg op de succesvolle Briljant-formule zet PLUS de volgende stap en opent woensdag de deuren van haar nieuwste concept bij PLUS Koot in Abcoude. Horecabeleving staat centraal in het nieuwe concept. Supermarktketen PLUS wil de komende jaren de formule verder doorontwikkelen. De formule draait volledig om goed eten voor iedereen, elke dag. Er worden zo’n 400 nieuwe producten geïntroduceerd. Een deel daarvan wordt in de Makerij vers op de winkelvloer bereid. Hiermee haakt PLUS in op de opmars van de combinatie retail en horeca en de veranderende consumentenbehoeften. In de Makerij worden verschillende producten vers op de winkelvloer bereid, waaronder pizza’s en sandwiches. Dat geldt ook voor pulled pork, warme kip en gebakken vis. Daarnaast zijn in de Makerij verse seizoensmaaltijden, soepen en salades verkrijgbaar. Op de brood- en gebakafdeling worden de hele dag door harde en zachte broodjes van vers deeg gebakken. Ook vlaaien worden in de winkel bereid. Op de AGF-afdeling vindt de consument een citruseiland met onder andere de verse sinaasappelsapmachine en vers bereide smoothies. Nieuw is ook het flexitariëreiland voor ‘een dagje zonder vlees’. Denk aan bonen, peulvruchten, eieren, vis en vleesvervangers. Binnen de kruidenierswaren gaat extra aandacht uit naar wijn, koffie, thee en speciaalbieren. Zo is er een uitgebreider assortiment en uitleg over de achtergrond van deze producten. Bron: PLUS

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid