Willem-Jan Strijbosch nieuwe CEO Satelliet Group


Christan Brouwers en zijn opvolger Willem-Jan Strijbosch

Benoeming - Willlem-Jan Strijbosch treedt per 1 oktober aan als CEO van de Satelliet Group. Het stimuleren van (inter)nationale groei en het integreren van verschillende bedrijfsculturen wordt zij belangrijkste taken. Strijbosch was  - na zijn meest recente rol bij Sligro Food Group - klaar voor zijn nieuwe uitdaging.

Strijbosch volgt Christan Brouwers op die ruim vier decennia aan de organisatie verbonden is. Willem-Jan Strijbosch over zijn nieuwe rol: “Ik kijk uit naar mijn start bij de Satelliet Group als CEO van dit collectief bijzondere bedrijven. Deze ondernemende club, boordevol ambities in binnen- en buitenland, vervolgt enthousiast haar ondernemersreis die ruim 50 jaar geleden startte”.

De Satelliet Group is ontstaan vanuit de ambitie om door organische groei en strategische overnames in het hospitality interieurdomein de propositie te versterken. In samenwerking met investeringsmaatschappij VE Partners (VEP) wordt ingezet op uitbreiding van marktspecialisme en internationale expansie in Noordwest-Europa. Huidig CEO Christan Brouwers draagt zijn functie per 1 oktober aanstaande officieel over aan Willem-Jan Strijbosch en zal als Advisory Board Member een actieve bijdrage blijven leveren aan de (inter)nationale expansie- en groeiambities van de totale Satelliet Group.

Bron: Satelliet Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro en De Buik gaan in de Randstad samenwerken

Samenwerking – Platform De Buik en Sligro slaan de handen ineen. Vanaf september gaan de groothandel uit Veghel en het culinaire platform samenwerken. Doel is om gezamenlijk de lokale foodcultuur verder vooruit te helpen middels verkiezingen en content.

Lees bericht



Uitdagende tijden blijven Sligro parten spelen

Groothandel - De omzet van de Groep over het eerste halfjaar 2024 bedroeg € 1.393 miljoen, een afname van 0,7% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2023. Desondanks bleef onze ebitda met € 55 miljoen gelijk aan vorig jaar en nam het bedrijfsresultaat met € 2 miljoen toe tot € 6 miljoen. De nettowinst nam door gestegen rentelasten af tot een verlies van € 1 miljoen.

Lees bericht

Feyenoord en Sligro verlengen samenwerking met 5 jaar

Samenwerking - Feyenoord Rotterdam N.V. en Sligro hebben het partnership met vijf jaar verlengd. De horecagroothandel is daarmee tot 1 juli 2029 als Official Food Partner aan de club verbonden. Ook blijft Sligro food- en non-foodproducten leveren aan De Kuip. Dat meldt Sligro Food Group.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid