Shell Hellevliet wint ‘Lekkerste broodje langs de weg ‘24’


Shauny Vermeulen van Shell Hellevliet wist de jury uiteindelijk te overtuigen

Verkiezing – Voor de tweede keer organiseerde Shell in samenwerking met Bakerstreet de Sandwich Competition in Nederland. De finale werd gehouden bij partner Bidfood in Foodyard Amsterdam. Finalisten van Shell-stations uit Nederland streden voor de titel ‘Lekkerste broodje langs de weg’. De winnaar is het team van Shell Hellevliet, gelegen aan de Rijksweg A12 bij Harmelen nabij Utrecht.

De winnende sandwich ‘BBQ Chicken Tosti’ zal medio 2025 worden geïntroduceerd op alle Shell-stations met een bakkerij in Nederland. De BBQ Chicken Tosti is belegd met kaas, kipfilet, bosui, een barbecuesaus en geraspte kaas. “Een toegankelijk broodje waar de kracht ligt in eenvoud en goed gekozen ingrediënten”, aldus de jury.

De Sandwich Competition is een wekenlange competitie van Shell waarin deelnemers uitgedaagd worden hun vindingrijkheid, presentatie- en culinaire vaardigheden te tonen. Uiteindelijk bereikte  acht inzendingen de landelijke finale in Amsterdam. Shauny Vermeulen van Shell Hellevliet wist de jury uiteindelijk te overtuigen. “Onze medewerkers die dagelijks voor onze gasten de broodjes smeren weten als geen ander wat de gast wil en daarom gebruiken wij hun creativiteit bij deze wedstrijd”, aldus Kees van Wezel, Head of Foodservice & Coffee bij Shell voor de vier landen Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Bron: Shell/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell werkt opnieuw samen met Herman den Blijker

Tankstation –  Shell gaat in het kader van de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ opnieuw de samenwerking aan met Herman den Blijker. Shell introduceert op haar stations, samen met partner Bakerstreet van de Vital Food Group, drie maal per jaar producten die geïnspireerd zijn door wereldse smaken.

Lees bericht



Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz

Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Lees bericht

Foodservice groothandels verenigen zich in FSN

Groothandels – Zes groothandels in de foodservicesector hebben zich verenigd in een nieuwe branchevereniging genaamd Foodservice Nederland (FSN). FSN is aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) en wordt voorgezeten door de oud-politicus Erik Ziengs. De bedrijven willen de foodservicesector een duidelijke stem richting politiek Den Haag geven.

Lees bericht


OK Nederland opent in Diemen 100e vestiging

Tankstation - Voormalig Shell-tankstation ‘Diemerpolderweg’ in Diemen is volledig omgekleurd naar de huisstijl van OK. Diemen is de 100ste tankstationlocatie van OK. Het station heeft ook een nieuw OK Café gekregen. OK Café is een eigen shopconcept van OK Nederland.

Lees bericht

De Nieuwe Keuken Event wil chefs samenbrengen en inspireren

Event - Food Reporter, onderdeel van Bidfood, wil met het De Nieuwe Keuken Event chefs samenbrengen om ideeën te delen voor een duurzamer voedselsysteem. Het event, dat maandag plaats vond, moet chefs inspireren en verbinden en aanzetten na te denken over de toekomst van de professionele keuken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid