Joh. A. Benckiser onderhandelt over overname DE 1753

Industrie - DE Master Blenders 1753, tot voor kort Douwe Egberts, onderhandelt met een groep investeerders onder leiding van Joh. A. Benckiser (JAB) over een overname van het Nederlandse koffie- en theebedrijf. De onderhandelingen zijn volgens DE nog in een pril stadium, maar gezien het feit dat de bestuursvoorzitters van beide partijen elkaar goed kennen, is de verwachting van analisten dat het wel eens snel tot een overeenkomst kan leiden. JAB...

Lees bericht

{if '1' == '3'}

Douwe Egberts stijgt na overnamegerucht

Industrie – Douwe Egberts is in gesprek over een overname. AbInbev zou geïnteresseerd zijn. De geruchten hierover zorgde voor een run op de aandelen waardoor de koers van het bedrijf met maar liefst 30 procent steeg op de beurs. Volgens de Daily Mail zou AbInbev de overnemende partij zijn. Analist Fernand de Boer van Petercam noemt de geruchten in De Telegraaf niet echt aannemelijk, ten eerste omdat DE vooral een Europees...

Lees bericht

{if '2' == '3'}

Voedselprijs nog steeds op hoogtepunt

Industrie – Hoewel de voedselprijzen de afgelopen zes maanden wereldwijd zijn gedaald, liggen ze nog altijd dicht bij hun historische hoogtepunt. En dit is zorgelijk volgens de Wereldbank. De hogere prijzen vormen een gevaar voor de gezondheid. Volgens de Wereldbank zijn de voedselprijzen tussen oktober en februari gedaald, nadat ze in augustus vorig jaar een historische piek bereikten. De prijzen zijn op dit moment 9 procent lager dan destijds. De afgenomen vraag...

Lees bericht

{if '3' == '3'}

SVH Meesterkok Jeroen Robberegt Executive Chef Miele Culinary Institute

Industrie - SVH Meesterkok Jeroen Robberegt zal per 1 juni 2013 aantreden als Executive Chef van het Miele Culinary Institute in Vianen. De heer Robberegt heeft ruime ervaring opgedaan in vele gerenommeerde restaurants en is sinds 2005 chef de cuisine van Grand Restaurant Karel V (*) in Utrecht. Jeroen Robberegt ziet veel kansen om met zijn kennis en ervaring het Miele Culinary Institute verder te professionaliseren en de consument te enthousiasmeren voor Miele-apparatuur. Het...

Lees bericht

{if '4' == '3'}

Starbucks The Bank onderscheiden

Koffieketen - Starbucks The Bank is onderscheiden en heeft een VENUEZ Hospitality and Style Award gewonnen in de categorie ‘Best Coffee Bar’. Starbucks deelt de eerste plaats met Coffee Bru en lieten daarmee de andere finalisten; De Koffie Salon (Amsterdam) en The Fuzz (Nijmegen) achter zich. “Starbucks The Bank in Amsterdam vertaalt alle koffietrends naar een waanzinnige koffiebeleving in al haar facetten voor een breed publiek,” aldus Paula Plantinga, voorzitter...

Lees bericht

{if '5' == '3'}

FHC opent eerste Barnies Family

Fastservice – De eerste Barnies Family van FHC Formulebeheer opent in Barneveld. De cafetaria vindt zijn basis in het Family-cafetariaconcept van FHC, maar voert een breder assortiment van kip en rundvleesproducten. Janine van der Meij runt samen met een team van 12 medewerkers de ‘Cafetaria Kipcorner Barnies Family’ aan de Kapteijnstraat. Zij staan vanaf 30 maart 2013 zeven dagen in de week klaar om de lunch en het avondeten te verzorgen voor hun klanten. ...

Lees bericht

Restyling SAB op Tournee

Catering - Het live cooking concept SAB op Tournee van bedrijfscateraar SAB Catering is vanaf april volledig gerestyled én uitgebreid. Alle foodunits zijn vernieuwd en naast live-cooking tijdens de reguliere lunchtijden, is er nu ook live ‘koffie maken’ door een gecertificeerde barista voor de andere momenten van de dag. Live koffie maken vanuit een verrijdbare koffie-unit is nieuw binnen het concept SAB op Tournee. Voor de ogen van de gasten...

Lees bericht

Jumbo opent hybridewinkel

(UPDATE - FOTOREPORTAGE) Conceptontwikkeling - Jumbo Supermarkten opent vandaag in Breda de veel besproken Foodmarkt. Deze hybridewinkel combineert een supermarkt met tal van horecaconcepten. Dit resulteert in een groot foodassortiment en tal van nationale en internationale gerechten die ter plaatse worden bereid door koks en vakspecialisten. Klanten kunnen deze vers bereide gerechten meenemen of ter plekke opeten. De voor Nederland unieke winkel bestrijkt 6.000 m2 en is geïnspireerd op de...

Lees bericht

Chipknip definitief ter ziele in 2015

Betaalmiddelen – De chipknip is vanaf 2015 geen betaalmiddel meer. Door het 'nieuwe pinnen' is de belangstelling voor de chipknip de laatste tijd flink afgenomen en is de elektronische portemonnee voor banken financieel niet langer aantrekkelijk. De bevestigt Currence, de organisatie die het betalingsverkeer organiseert. Eerder was al bekend dat er alleen nog kon worden gechipt in kantines, parkeer- en snoepautomaten. De laatste jaren is de belangstelling voor het chippen steeds verder...

Lees bericht

IJssalon Florence de beste van Nederland

IJssalons – Klantvriendelijk, hygiënisch en de perfecte ijssmaak. Het gaat allemaal op voor de beste ijswinkel van Nederland, IJssalon Florence in Nederweert (Limburg). Dat meldde Koninklijke Horeca Nederland. “Op het gebied van klantvriendelijkheid en hygiëne haalden ze de meeste punten en ook de smaak van het ijs scoorde erg goed”, aldus een woordvoerder. “Ook leuk is dat klanten van achter een grote glazen wand kunnen zien hoe ijs gemaakt...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid