Remia introduceert nieuwe SaucePro sauzendispenser


De SaucePro is volledig in eigen huis ontwikkeld en betreft een gesloten systeem

Introductie - Remia introduceert op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam een nieuw dispensersysteem voor sauzen. De nieuwe SaucePro is volledig in eigen huis ontwikkeld en betreft een gesloten systeem waardoor de hygiëne gewaarborgd is.

De SaucePro stelt de foodserviceprofessional in staat om sauzen op een professionele wijze te presenteren, laat Remia Professional weten. Bovendien staat het systeem garant voor een nauwkeurige portionering, wat het rendement op sauzen ten goede komt. Want saus vergroot niet alleen de omzet, maar is ook voor een goed rendement van belang.

De SaucePro is een sausdispenser op basis van de bag-in-box verpakking. Van zak tot uitstroompunt is dit systeem zowel lucht- als lichtdicht gesloten. Hierdoor is niet alleen de hygiëne gewaarborgd, maar blijft de kwaliteit van de sauzen ook gewaarborgd. Daarnaast past de sausdispenser door het eenvoudige gebruik in een bediend concept of zelfbedieningssituatie. Verder is het systeem een goed alternatief voor Single-Use-Plastics (SUP-wetgeving).

Op Gastvrij Rotterdam van 23 tot en met 25 september wordt de nieuwe SaucePro geintroduceerd.

Bron: Remia Professional/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Eerste vrouwelijke chef bij finale Bocuse d’Or

Vakwedstrijden - Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier chefs hebben zich na een selectieronde geplaatst voor de finale. Met een primeur: het is voor het eerst dat een vrouwelijke chef het wedstrijdtoneel betreedt in de geschiedenis van Nederlandse finales van Bocuse d’Or.

Lees bericht

De Kuyper introduceert Draught Cocktails van de tap

Horeca - Koninklijke De Kuyper introduceert De Kuyper Draught Cocktails voor de horeca in de smaken Pornstar Martini cocktail en Espresso Martini cocktail. Deze pre-mixt cocktails worden vanuit de tap geserveerd. Dat betekent dat medewerkers de cocktails niet hoeven te mixen en horecabedrijven toch juist gemixte cocktails kunnen aanbieden.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid