Nieuwe SPAR university app online gegaan


SPAR university wil met de nieuwe app het gebruik verhogen van 1-2 per week naar 3 tot 4 keer per week

Formulenieuws - De nieuwe SPAR university app is per 1 augustus online gaan. De app is zo opgezet dat de student getriggerd wordt om de app vaker te openen. Gebruikers van de app raadplegen deze nu gemiddeld  1 tot 2 keer per week, maar het streven is om het  gebruik naar 3 tot 4 keer per week te krijgen.

Daarnaast is er ook rekening gehouden met de leveranciers. De app voorziet er in dat deze meer exposure krijgen. Het gaat dan om het vergroten van de banner, gamification en ‘Up for Grabs’. Gebruikers die een account aanmaken voor de app krijgen ter introductie een gratis koffie.

Daarmee is gelijk een oude traditie weer in ere hersteld. Het was immers gebruikelijk dat app-gebruikers die in de buurt van een winkel komen automatisch sparen voor een gratis koffie, Deze activatie zal alleen nog niet werken tijdens de lancering op 1 augustus.

Filters

De app kent een nieuw startscherm waarop de deals voortaan horizontaal worden afgebeeld. Hierdoor is volgens de samenstellers duidelijker te zien wat de deal betreft en hoe die verzilverd kan worden. Ook wordt er gewerkt met filters, zodat de gebruikers eenvoudiger kunnen sorteren op het type deal (snacks, drinks etc.)

Spelletjes

Verder op de app meer aandacht voor ‘games’.  Bij deze spelletjes kunnen gebruikers gratis producten winnen of kortingen scoren. De games zijn te vinden bij ‘Want to play a game. Het spel is heel simpel; in totaal zijn er 8 tanden die je weg kunt klikken, maar er zit één verrotte tand tussen. Het is noodzaak om de 7 ‘gezonde’ tanden weg te klikken om de prijs te winnen.

Weekacties

Ook nieuw in de app zijn de ‘Next week’s deals’. Vanaf elke zaterdag kunnen studenten hier de weekacties voor de week erop zien. Naast de reguliere weekacties ook ‘Up for Grabs’. Dit zijn 5 dagacties waar een student elke 24 uur uit kan kiezen.

Bron: SPAR university/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HAK en Turff gaan studenten inspireren zelf te koken

Studenten – Afhaalmaaltijden zijn in trek bij uitwonende studenten. Zo’n 40 procent bestelt minimaal een keer per week eten. Het gaat dan vaak om pizza, sushi of een kapsalon. Ook geeft 35 procent van de studenten meer uit aan kant-en-klaarmaaltijden. Omdat deze maaltijden vaak te weinig groenten bevatten, slaan HAK en studenten-startup Turff de handen ineen om studenten vaker een maaltijd zelf...

Lees bericht



Mora komt met mini-snacks voor horecalocaties zonder friteuse

Introductie  – Snackproducent Van Geloven speelt met de introductie van de Mora Oven & Airfryer Mini Mix in op de groeiende van ovenbereide snacks voor horecalocaties zonder friteuse. De mix bevat een selectie van bekende Mora snackklassiekers zoals de Mini frikandellen, Rundvlees bitterballen, Kipnuggets en Goudse kaasballetjes.

Lees bericht



Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITI expo

Vakbeurzen - Op de UNITI expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid