Pop-up restaurant C’est Ça in de Domtoren


Na vijf jaar verscholen te zijn geweest achter steigerdoek komt de Dom dit jaar uit de steigers en krijgt Utrecht haar icoon terug. Chef-kok Raoul Witteman viert dat met een pop-uprestaurant in de toren / Foto bij: Lize Kraan

Pop-up – Chef-kok Raoul Witteman viert het 17,5 jarig bestaan van zijn restaurant C’est Ça met een pop-uprestaurant in de Domtoren. Het tijdelijke restaurant maakt onderdeel van De Dom pakt uit, een reeks activiteiten waarmee Utrecht Marketing het einde van de restauratie van de Domtoren viert.

Restaurant C’est Ça is in de Domtoren  te vinden van 27 tot en met 30 juni neer. Op elf meter hoogte krijgen de gasten een verrassingsmenu van vijf gangen voorgeschoteld. De zestig plekken die dagelijks beschikbaar zijn, waren binnen een minuut uitverkocht. Koken in de Domtoren vindt Witteman heel speciaal: “Ik kan niet wachten op dit bijzondere weekend. Als geboren Utrechter weet ik als geen ander hoeveel de Dom voor velen betekent. Dat ik in daar mag gaan koken vind ik echt zo waanzinnig.’’

Chef-kok Witteman is geen onbekende met pop-uprestaurants. Zo bouwt hij jaarlijks tijdens de appeloogst Boerderij Slagmaat om tot restaurant, hield hij in oude Tivoli aan de Oudegracht een ijsdiner met vriend Roberto Gelato én kookte hij op de gloednieuwe brouwvloer van vandeStreek bier nog voordat de ketels er stonden.

Bron: C’est Ça/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Brouwerij vandeStreek opent pop-up bar in Domtoren

Pop-up - De Utrechtse brouwerij vandeStreek opent van 29 februari tot en met 3 maart een tijdelijk biercafé in de Domtoren. In dit pop-up café wordt een bier gepresenteerd dat gerijpt is in de Domtoren zelf. Het pop-up café is ook de locatie van het jubilerende Café Theater Festival.

Lees bericht


Gidslancering Gault&Millau 2022 in Tivoli Vredenburg

Horeca - Na de bekendmaking vorige week dat de Horecava 2022 definitief niet door gaat, laat Gault&Millau Nederland weten dat de gidslancering een nieuwe datum en locatie krijgt. De Gault&Millau Gidslancering en Awarduitreiking 2022 zal nu plaatsvinden op maandag 14 maart 2022 in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Lees bericht

InstockMarket verdubbelt capaciteit na corona

Voedselverspilling – InstockMarket, een online horeca groothandel in geredde voedselproducten, heeft geïnvesteerd in technologie en vierkante meters waardoor een groter aantal boeren, telers en producenten met reststromen zich kan aansluiten. Door de uitbreiding kunnen 400 horecaklanten in heel Nederland nu duurzamer koken.

Lees bericht

Pizzaketen Sugo opent vijfde locatie

Formulenieuws – Pizzaketen Sugo opende gisteren de vijfde vestiging in Nederland. Eerder opende de pizzaketen twee vestigingen in Rotterdam, eentje in Eindhoven en eentje in Amsterdam. De horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep en Hugo Krijssen willen met hun ‘gezonde’ vierkante pizza Nederland veroveren. De pizza is volgens de bedenkers hoog in proteïnen en laag in...

Lees bericht


Pathé doet overnames in Leeuwarden en Hengelo

Leisure - Pathé Theatres BV, Verenigde Nederlandse Bioscopen BV en Verenigde Twentse Bioscopen BV hebben overeenstemming bereikt over de overname van de bioscopen Tivoli en Cinema in Leeuwarden en Cinema in Hengelo, Overijssel. De overname  gaat per 1 december dit jaar in. Voor Pathé, dat momenteel een nieuw multiplex realiseert in Leeuwarden, is de overname van Tivoli en Cinema een belangrijke...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid