Shell Café Hazeldonk Oost serveert vers fruit


Kraampje met vers fruit bij Shell Café Hazeldonk Oost / Foto bij: TEM Doesborgh

Tankstation – Een van Nederlands bekendste tankstations, Shell Café Hazeldonk Oost, serveert een week lang vers fruit op het buitenterrein van de tankshop. Voor de gasten die op weg zijn naar hun vakantiebestemming een feestje.

Vers fruit voor onderweg, hoe lekker is dat? Vanuit een fruitkraam voor de shoplocatie van  Shell Café Hazeldonk Oost (Hazeldonk 111 te Breda) verkoopt Duco Doesborgh vanuit een marktkraam bakjes Hollandse aardbeien, (pitloze) druiven en blauwe bessen. De bakjes vinden bij de klanten gretig aftrek. Ook omdat het een keertje iets anders is.

Doesborgh is eigenaar van Tankstation Exploitatie Maatschappij Doesborgh B.V.. Een bedrijf dat als Shell retailer een zestal tankstations in Dordrecht, Rotterdam, Hendrik Ido Ambacht en Breda exploiteert. Recent had Doesborgh bij Hazeldonk West bij Breda aan de grens een barista koffiewagen staan, waarvandaan ook croissants en broodjes werden verkocht. Ook dat was een groot succes.

Bron: TEM Doesborgh/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Proef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Lees bericht



Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht



Shell opent tweede Shell Mobility Hub in Rotterdam

Tankstation – Shell opende recent de eerste Shell Mobility Hub in Den Haag, samen met Q-Park Nederland. Deze week werd een tweede geopend aan het Hofplein in Rotterdam. Deze locatie kent geen Shell Café zoals Den Haag, maar heeft wel een Shell Select en een Starbucks. Vooralsnog staan er in totaal 4 hubs gepland, er komen er dus nog twee bij.

Lees bericht

Shell zet met Haagse Mobility Hub stip aan de horizon

Formulenieuws – Shell heeft deze week de eerste van in totaal vijf geplande hub’s geopend. Met de Shell Mobility Hub  aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag laat Shell haar visie zien op de toekomstige mobiliteitsbehoefte. De oplaadlocatie voor elektrische voertuigen is in samenwerking met Q-park neergezet en heeft een shopconcept met werk- en verblijfsmogelijkheden voor buurt en reiziger.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid