Valk Versmarkt in Voorschoten gaat vernieuwen


Valk versmarkt bestaat 10 jaar en is reden voor de hotelketen om de locatie rondig te verbouwen / Foto bij: Jesse Kraal

Versmarkt – De Versmarkt van Van der Valk in Voorschoten bestaat tien jaar. Reden voor het hotelbedrijf de versmarkt te gaan verbouwen. Begin volgend jaar gaat de locatie daarom dicht.

Na tien jaar is het tijd voor een nieuwe fase, zo laat de hotelketen weten. De bestaande schappen worden deels vervangen door gekoelde vitrines en krijgen een breder assortiment aan gemaksproducten, bereid door de chef-koks van Valk Versmarkt. Op die manier kunnen klanten naast ingrediënten van restaurantkwaliteit aanschaffen, maar ook kant-en-klare maaltijden voor thuis.

Restaurantkwaliteit

De Valk Versmarkt bevindt zich op het terrein van Hotel De Gouden Leeuw van de hotelketen. Zoals de naam aangeeft heeft de locatie een uitgebreid aanbod aan versartikelen, die ook worden gebruikt in de hotelketen. Op die manier hebben consumenten de mogelijkheid om 'restaurantkwaliteit' te kopen.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Van der Valk meerdere versmarkten zou openen, maar het is bij de locatie in Voorschoten gebleven.

Proeflokaal Mimi

Naast de Valk versmarkt kent de locatie ook het Proeflokaal Mimi. Een food & lifestyle restaurant, waar ook gewerkt wordt met dagverse producten, maar dan verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt. Gasten kunnen hier terecht voor een ontbijt, lunch of goede borrel met bijna alle wijnen uit het assortiment van Versmarkt die per glas te krijgen.

Bron: Van der Valk/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Haags toprestaurant Waterproef sluit de deuren

Restaurant - Toprestaurant Waterproef in Den Haag is gesloten. Het aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven gelegen restaurant van Yves van Westreenen was zaterdag 24 augustus voor het laatst geopend. De sluiting is vrijwillig, de eigenaar zoekt opvolging.

Lees bericht



Van Gelder sluit groentespeciaalzaak de Versmarkt

Versmarkt - Na bijna 50 jaar sluit Van Gelder de eigen groentespeciaalzaak de Versmarkt in Ridderkerk. De sluiting markeert het einde van een tijdperk voor dé groentezaak. Dankzij de groentezaak kon Van Gelder een halve eeuw geleden beginnen met het leveren aan een drietal horecaklanten.

Lees bericht

Helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten

Onderzoek – Iets meer dan de helft (51%) van de Nederlanders bezoekt wel eens alleen een restaurant om te lunchen of te dineren. De andere helft (49%) doet dit liever in gezelschap. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd bij 1.000 Nederlandse consumenten door kassa- en betaalplatform Lightspeed.

Lees bericht



Restaurant Beluga Maastricht gered van faillissement

Horeca - Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft een dreigend faillissement afgewend. Het sterrenrestaurant verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wateroverlast en brand. Het restaurant heeft een akkoord bereikt met alle crediteuren en een nieuwe partner gevonden in de Limburgse horecaondernemer Danny Deng.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid