Valk Versmarkt in Voorschoten gaat vernieuwen
Versmarkt – De Versmarkt van Van der Valk in Voorschoten bestaat tien jaar. Reden voor het hotelbedrijf de versmarkt te gaan verbouwen. Begin volgend jaar gaat de locatie daarom dicht.
Na tien jaar is het tijd voor een nieuwe fase, zo laat de hotelketen weten. De bestaande schappen worden deels vervangen door gekoelde vitrines en krijgen een breder assortiment aan gemaksproducten, bereid door de chef-koks van Valk Versmarkt. Op die manier kunnen klanten naast ingrediënten van restaurantkwaliteit aanschaffen, maar ook kant-en-klare maaltijden voor thuis.
Restaurantkwaliteit
De Valk Versmarkt bevindt zich op het terrein van Hotel De Gouden Leeuw van de hotelketen. Zoals de naam aangeeft heeft de locatie een uitgebreid aanbod aan versartikelen, die ook worden gebruikt in de hotelketen. Op die manier hebben consumenten de mogelijkheid om 'restaurantkwaliteit' te kopen.
Aanvankelijk was het de bedoeling dat Van der Valk meerdere versmarkten zou openen, maar het is bij de locatie in Voorschoten gebleven.
Proeflokaal Mimi
Naast de Valk versmarkt kent de locatie ook het Proeflokaal Mimi. Een food & lifestyle restaurant, waar ook gewerkt wordt met dagverse producten, maar dan verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt. Gasten kunnen hier terecht voor een ontbijt, lunch of goede borrel met bijna alle wijnen uit het assortiment van Versmarkt die per glas te krijgen.
Bron: Van der Valk/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Haags toprestaurant Waterproef sluit de deuren
Restaurant - Toprestaurant Waterproef in Den Haag is gesloten. Het aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven gelegen restaurant van Yves van Westreenen was zaterdag 24 augustus voor het laatst geopend. De sluiting is vrijwillig, de eigenaar zoekt opvolging.
Lees berichtJumbo en Vermaat aandeelhouders joint venture La Place
Formulenieuws - Het voornemen van La Place om als zelfstandige organisatie verder te gaan en daarmee geen onderdeel meer te zijn van Jumbo, zoals begin juni bekend gemaakt, is per eind augustus definitief. Jumbo en Vermaat worden de aandeelhouders in de joint venture.
Lees berichtVan Gelder sluit groentespeciaalzaak de Versmarkt
Versmarkt - Na bijna 50 jaar sluit Van Gelder de eigen groentespeciaalzaak de Versmarkt in Ridderkerk. De sluiting markeert het einde van een tijdperk voor dé groentezaak. Dankzij de groentezaak kon Van Gelder een halve eeuw geleden beginnen met het leveren aan een drietal horecaklanten.
Lees berichtHelft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten
Onderzoek – Iets meer dan de helft (51%) van de Nederlanders bezoekt wel eens alleen een restaurant om te lunchen of te dineren. De andere helft (49%) doet dit liever in gezelschap. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd bij 1.000 Nederlandse consumenten door kassa- en betaalplatform Lightspeed.
Lees berichtGrote prijsverschillen in een ‘diner voor 2’ binnen Europa
Analyse – Wat kost een avondje uit eten gaan in Europa? Ferrygogo zocht het uit en kwam tot de ontdekking dat Portugal, Spanje en Griekenland in Europa voordelig zijn. Voor een driegangendiner voor twee personen ben je in Zwitserland en Denemarken het meest kwijt.
Lees berichtRestaurant Beluga Maastricht gered van faillissement
Horeca - Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft een dreigend faillissement afgewend. Het sterrenrestaurant verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wateroverlast en brand. Het restaurant heeft een akkoord bereikt met alle crediteuren en een nieuwe partner gevonden in de Limburgse horecaondernemer Danny Deng.
Lees bericht