Hotel DoubleTree Amsterdam laat gasten schaatsen op het dak

Schaatskooorts - Het dakterras van het DoubleTree hotel in Amsterdam is omgetoverd tot ijsbaan. Vanaf de elfde verdieping kan men schaatsen met wijds uitzicht over de stad. Het Hilton hotel, gevestigd naast het Centraal Station op het Oosterdokseiland, biedt haar gasten via het dakterras, waar al een SkyLounge is gevestigd, uitzicht over heel Amsterdam. Om in te spelen op het winterse weer heeft het hotel nu ook een ijsbaan aan...

Lees bericht

Levensmiddelentak Unilever blijft achter

Jaarcijfers - Unilever maakte in 2012 stevige winst en omzetgroei. De tak Levensmiddelen bleef door Europese ontwikkelingen echter achter. Unilever boekte vorig jaar op alle bedrijfsonderdelen vooruitgang, behalve bij het onderdeel Levensmiddelen. Ook in het laatste kwartaal. De omzet in het vierde kwartaal kwam uit op 12,6 miljard euro, wat overeenkomt met de verwachting van analisten. Voor heel 2012 kwam de omzet uit op 51,3 miljard euro. Hiermee overschrijdt het concern voor het eerst...

Lees bericht

Scheveningse Pier mogelijk snel verkocht

Attractie - De failliet verklaarde Pier van Scheveningen wordt waarschijnlijk binnen 2 maanden verkocht. Dat melden diverse persbureaus op basis van informatie van curator Marc Udink. Volgens de curator zijn er verschillende partijen geïnteresseerd. Die partijen moeten nu eerst worden geïnventariseerd. Voor de bedrijven die nog op de Pier gevestigd zijn dreigde afsluiting van gas, omdat de Pier hoofdafnemer is van het gas. De rechter heeft echter besloten dat...

Lees bericht


Restaurants Rijksmuseum kiezen voor lokale producten

Museum - Het Rijksmuseum in Amsterdam, dat 13 april weer open gaat, krijgt diverse restaurantgedeelten met lokale producten op de menukaart. Zo opent in april een Groot Café in het entreegebied (Atrium), vanaf volgend jaar komt daar een restaurant bij en later nog een café in de Philipsvleugel. In totaal gaat het om 500 zitplaatsen waar gasten uit binnen- en buitenland na bezoek aan het museum gebruik kunnen maken van een kleine...

Lees bericht

Rabobank: Wie wil groeien in retail, moet samenwerken

Trendrapport - De huidige economische omstandigheden maken het lastig voor retailers om te groeien. Samenwerking is een aantrekkelijke optie voor groei die in de visie van de Rabobank nog veel kansen biedt. Traditionele samenwerkingsvormen (horizontaal en verticaal) naderen hun grenzen waardoor een nieuwe dimensie aan het samenwerkingsmodel moet worden toegevoegd: platformsamenwerking. De uitdaging voor retailers is om in alle drie dimensies van het 3D-samenwerkingsmodel actief te zijn. Dit is de...

Lees bericht

Onderzoek VS: labels van snacks kloppen veelal niet

Onderzoek - Veel label van snacks blijken niet te kloppen. Er zitten meer koolhydraten in dan wordt vermeld en daarnaast zijn de snacks net iets groter dan het etiket aangeeft. Dit blijkt uit onderzoek van het National Institute of Diabetes, Digestive and Kidney Diseases in Phoenix. Zij hebben zich verdiept in het waarheidsgehalte van voedingslabels. Een publicatie over de resultaten verschijnt binnenkort hierover in Obesity. Labels op levensmiddelen geven inzicht...

Lees bericht

Subway onder vuur om lengte broodje

Convenience – Social media kunnen met of tegen je werken. Voor Subway is het nu het laatste. De broodjesketen ligt online onder vuur om de lengte van hun broodje. Al meer dan 130.000 mensen hebben een foto geliked waarop is te zien dat het broodje twee centimeter korter is dan de door Subway beloofde 30 centimeter. De Australiër Matt Corby plaatste dinsdag een foto op Facebook met het bewijs. Sindsdien verschijnen er...

Lees bericht

Bakerstreet prikkelt klusser met ontbijtje

Trends – Bakerstreet doet een poging om een deel van de ontbijtmarkt te veroveren. De broodjesketen presenteert sinds kort in de vestiging in de Praxis in Amersfoort een ontbijtje voor €1,50. Een broodje kaas, croissant en juice d’orange; de klusser kan voortaan zijn dag goed beginnen bij de Bakerstreet-vestiging in de Praxis in Amersfoort. De stap van Bakerstreet is een logisch gevolg van de marktontwikkelingen. Steeds meer mensen eten een ontbijtje...

Lees bericht

Formulemanager Roger Gielen neemt zelf Snackpoint over

Cafetaria – De cafetariaformule Snackpoint wordt overgenomen door formulemanager Roger Gielen van de Rooswinkel Groep. Voor horecagroothandel Rooswinkel was de cafetariaformule geen kernactiviteit. Gielen heeft juist aangegeven te willen investeren in de formule. Er was al eerder sprake van een overname door Rogier Gielen alleen hadden die gesprekken tot voor kort nog niet de gewenste afronding. Gielen wil meer activiteiten met de formule en kort schakelen op de marktontwikkelingen. Twee zaken...

Lees bericht

Cafetariahoudster bakt voor 3FM

Cafetaria - Nina Visser, eigenaresse van Cafetaria ´t Huus in Veenendaal, is aankomende nacht live te horen op Radio 3FM en zien op Nederland 3. De cafetariahoudster bakt 400 tot 700 snacks en frites tijdens het nachtprogramma van dj´s Barend van Deelen en Wijnand Speelman. Dit optreden bij de twee populaire dj´s vloeit voort uit de acties die Visser al enkele jaren houdt voor Serious Request. Zo ook afgelopen december is...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid