Met Nelson Tanate telt De Librije nu vier SVH Meesters


V.l.n.r.: Hanneke Westland, Erik van Loo, Thérèse Boer, de nieuwe SVH Meesterkok Nelson Tanate, Jonnie Boer, Marc van Gulick en Gert Wiltvank / Foto bij: Lyan van Furth

Meesterproef - Nelson Tanate (33), chef-kok van Restaurant De Librije*** in Zwolle, is geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. De Librije telt nu vier SVH Meesters.

Nelson Tanate mag na zijn inauguratie als 152ste chef, de titel SVH Meesterkok voeren. Restaurant De Librije is hiermee het enige restaurant in Nederland waar 4 SVH Meesters, met in totaal 5 SVH Meestertitels, werkzaam zijn: Jonnie Boer is SVH Meesterkok, Thérèse Boer-Tausch is SVH Wijnmeester en SVH Meestergastvrouw en Gert Wiltvank is SVH Meestergastheer.

SVH Meesterkoks Marc van Gulick (Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag), Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**, Rotterdam) en Secretaris SVH Meestertitels Hanneke Westland namen de Meesterproef van Nelson Tanate in De Librije af.

Bron: SVH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Haags toprestaurant Waterproef sluit de deuren

Restaurant - Toprestaurant Waterproef in Den Haag is gesloten. Het aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven gelegen restaurant van Yves van Westreenen was zaterdag 24 augustus voor het laatst geopend. De sluiting is vrijwillig, de eigenaar zoekt opvolging.

Lees bericht



Helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten

Onderzoek – Iets meer dan de helft (51%) van de Nederlanders bezoekt wel eens alleen een restaurant om te lunchen of te dineren. De andere helft (49%) doet dit liever in gezelschap. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd bij 1.000 Nederlandse consumenten door kassa- en betaalplatform Lightspeed.

Lees bericht

Twee Hollandse chefs in beeld voor ‘World’s Best Young Chef’

Wedstrijd - Twee chefs van Nederlandse restaurants strijden dit jaar om de titel beste jonge chef in de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024/2025. De twee chefs zijn Noah Wynants van De Librije*** in Zwolle en Victor Guitton  van Ciel Bleu**in Amsterdam. Beiden koken op 4 november 2024 in de regionale finale van de internationale chefscompetitie.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid