Dunkin’ Donuts opent flagshipstore in Den Haag


Formulenieuws – De grootste vestiging van Dunkin Donuts die deze week in Den Haag opent, wordt tevens de flagshipstore. De winkel is 270 vierkante meter groot. De winkel heeft twee etage en is de achttiende locatie van de keten in donuts en koffie. Den Haag is tevens de locatie waar een uitgebreid ontbijt geserveerd zal worden. Op de ontbijtkaart staan croissants, muffins en bacon & egg sandwiches tot belegde broodjes en cream cheese bagels. Traditiegetrouw krijgen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts. “De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt aanstaande donderdag bezegeld met de flagshipstore in Den Haag. Wij zijn er trots op onze achttiende vestiging in Nederland te mogen openen in deze mooie stad,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – De grootste vestiging van Dunkin Donuts die deze week in Den Haag opent, wordt tevens de flagshipstore. De winkel is 270 vierkante meter groot. De winkel heeft twee etage en is de achttiende locatie van de keten in donuts en koffie. Den Haag is tevens de locatie waar een uitgebreid ontbijt geserveerd zal worden. Op de ontbijtkaart staan croissants, muffins en bacon & egg sandwiches tot belegde broodjes en cream cheese bagels. Traditiegetrouw krijgen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts. “De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt aanstaande donderdag bezegeld met de flagshipstore in Den Haag. Wij zijn er trots op onze achttiende vestiging in Nederland te mogen openen in deze mooie stad,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



SUNT bananenbrood en donuts populair bij Sodexo

Catering – De bedrijfsrestaurants van Sodexo Nederland zijn tegenwoordig voorzien van de single slice bananenbrood en donuts Lemon Poppyseed en Caramel Pecan van SUNT. Volgens de cateraar zijn de producten populair onder de gasten door de smaak. Dat deze producten ook nog de enorme verspilling van bananen tegengaan is extra winst.

Lees bericht

Mark Hanemaaijer verruilt Unilever voor Europastry

Persoonlijk - Mark Hanemaaijer verruilt Unilever na 12 jaar om aan de slag te gaan bij Europastry als directeur Sales & Marketing Central Europe. Hanemaaijer werkte de afgelopen vijf jaar als directeur Out-of-Home. Daarvoor werkte Hanemaaijer voor de retail binnen Unilever, zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de introductie van het Unilever-assortiment bij Aldi en Lidl.

Lees bericht

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid