1 miljoenste vega-satébroodje binnenkort over de toonbank bij AH


Supermarkt – Het vega-satébroodje dat Albert Heijn en de Vegetarische Slager samen ontwikkelde gaat binnenkort voor 1 miljoenste keer over de toonbank. Het in april 2017 geïntroduceerde 100% plantaardige satébroodje is daarmee een echte voltreffer gebleken. Opmerkelijk is dat het satébroodje geruisloos is overgegaan van dierlijke naar vegan receptuur laten partijen weten. Supermarktketen Albert Heijn is in samenwerking met de Vegetarische Slager  de uitdaging aangegaan dat de kwaliteit van het vegan-satébroodje dermate goed was, dat ook de vleesliefhebber het zou weten te waarderen. Gehackt En dat gebeurde. Aanvankelijk bestond het satébroodje uit krokant bladerdeeg, kip en satésaus. Maar het vlees werd vervangen door 100% plantaardig Gehackt van De Vegetarische Slager, de satésaus verbeterd en het broodje krokanter. Het resultaat: een 100% plantaardig broodje, geschikt voor vleesliefhebbers en vegans. Actie Rondom de miljoenste koper is een actie ontwikkeld. Voor de koper ervan zit een gouden ticket in één van de verpakkingen. De vinder wint hiermee een overnachting in het Haagse boutique hotel La Paulowna, waar een luxe kamer voor de gelegenheid tot "Saté Suite" is omgedoopt. Ook wordt de winnaar beloond met een diner voor twee bij Vegetarische Slager Restaurant De Vleesch Lobby. Bron: @FoodClicks Supermarkt – Het vega-satébroodje dat Albert Heijn en de Vegetarische Slager samen ontwikkelde gaat binnenkort voor 1 miljoenste keer over de toonbank. Het in april 2017 geïntroduceerde 100% plantaardige satébroodje is daarmee een echte voltreffer gebleken. Opmerkelijk is dat het satébroodje geruisloos is overgegaan van dierlijke naar vegan receptuur laten partijen weten. Supermarktketen Albert Heijn is in samenwerking met de Vegetarische Slager  de uitdaging aangegaan dat de kwaliteit van het vegan-satébroodje dermate goed was, dat ook de vleesliefhebber het zou weten te waarderen. Gehackt En dat gebeurde. Aanvankelijk bestond het satébroodje uit krokant bladerdeeg, kip en satésaus. Maar het vlees werd vervangen door 100% plantaardig Gehackt van De Vegetarische Slager, de satésaus verbeterd en het broodje krokanter. Het resultaat: een 100% plantaardig broodje, geschikt voor vleesliefhebbers en vegans. Actie Rondom de miljoenste koper is een actie ontwikkeld. Voor de koper ervan zit een gouden ticket in één van de verpakkingen. De vinder wint hiermee een overnachting in het Haagse boutique hotel La Paulowna, waar een luxe kamer voor de gelegenheid tot "Saté Suite" is omgedoopt. Ook wordt de winnaar beloond met een diner voor twee bij Vegetarische Slager Restaurant De Vleesch Lobby. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij

Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.

Lees bericht

AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht



BP Vlamings Dinteloord opent aparte TabakSpeciaalZaak

Tankstation – BP Dinteloord is naar alle waarschijnlijkheid het eerste Nederlandse tankstation dat een eigen TabakSpeciaalZaak heeft geopend. De vestiging ging deze week open en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving van dit moment. De TabakSpeciaalZaak is in een aparte, afgescheiden ruimte van de tankshop ingericht.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid