Emirates lanceert wijnopleiding voor cabinepersoneel


Tijdens de cursus wordt met achtergrondmuziek, sfeervolle verlichting, uitgestalde champagne, wijnen en glaswerk in de klaslokaallounge de juiste sfeer gecreëerd

Luchtvaart - De wine in the sky-ervaring van Emirates krijgt extra glans door een wijncursus die de luchtvaartmaatschappij aanbiedt aan het cabinepersoneel: L'art du vin.

Het nieuwe opleidingsprogramma is zorgvuldig ontworpen door het Emirates Crew Training designteam. De opleiding, die in juni 2024 is gestart in het Emirates Cabin Crew Training College in Dubai, vindt plaats in een speciaal klaslokaal dat een high-end lounge nabootst. De cursus kent drie kennisniveaus, die gekoppeld zijn aan de verschillende klassen in het vliegtuig: L'art du vin Introduction, L'art du vin voor de Business Class en L'art du vin voor de First Class.

Tijdens de cursus wordt met achtergrondmuziek, sfeervolle verlichting, uitgestalde champagne, wijnen en glaswerk in de klaslokaallounge de juiste sfeer gecreëerd. Het cabinepersoneel neemt ook plaats aan de hoefijzervormige bar die de A380 Onboard Lounge van Emirates nabootst. De training wordt aangevuld met studiegidsen, een interactieve app en gedetailleerde aantekeningen van de diverse smaken. Het cabinepersoneel wordt eveneens uitgenodigd om de selectie aan boord zelf te proeven.

Al meer dan duizend cabinepersoneelsleden hebben een cursus gevolgd. Emirates streeft ernaar om tegen 2026 de trainingen uit te voeren voor meer dan 22.000 extra cabinepersoneelsleden.

Bron: Emirates/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Meer medailles bij de Wijnkeuring voor Lage Landen 2024

Wijnkeuring - De Wijnkeuring van de Lage Landen 2024 heeft een recordaantal medailles opgeleverd voor wijngaardeniers uit Nederland en België. Maar liefst 230 medailles werden er tijdens het eerste Wijnfestival van de Lage Landen op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd uitgereikt, waarvan 36 goud, 87 zilver en 107 brons. Daarnaast hebben zeventien wijngaardeniers een ereprijs voor hun prestaties in ontvangst genomen.

Lees bericht



Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht

Medaillewinnaars alcoholvrije dranken 2024 bekend

Verkiezing - De grootste alcoholvrije drankencompetitie ter wereld heeft de medaillewinnaars voor 2024 bekend gemaakt. De winnaars zijn bekend geworden na het beoordelen van zo’n 450 alcoholvrije producten, van wijnen, sterke dranken en bieren tot kombucha's, aperitieven en cocktails. De producten werden deze maand in Londen door diverse panels van topproevers.

Lees bericht



Derde editie van drankenfestival Art of Drinks

Event - The Art of Drinks is terug voor zijn derde editie. Het jaarlijkse drankenfestival, dat in het wekend van 28 oktober plaatsvindt in de Gashouder op het Westerpark is de plek om nieuwe spirits te ontdekken of met vrienden te proosten met verrassende dranken. En met bijna 90 stands, proefpaspoorten en een innovatieplein valt er veel te ontdekken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid