Gault&Millau organiseert 100Chefs in Miele Experience Center


100Chefs brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht zo’n 2.000 culinaire liefhebbers

Event - Het grootste culinaire evenement van Nederland, ‘100Chefs by Gault&Millau’, keert terug op 12 en 13 oktober dit jaar terug in het Miele Experience Center in Vianen. 100Chefs brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht zo’n 2.000 culinaire liefhebbers.

Het doel van dit gastronomische evenement is om de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse gastronomie te promoten en te vieren. Het evenement is meer dan alleen een evenement. “We laten gasten kennis maken met restaurants, chefs en wijnmakers”, aldus Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. "Nog nooit is een line-up van dit niveau gepresenteerd aan het publiek en we kijken er enorm naar uit om samen met deze chefs een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren."

In een samenwerking met Gall&Gall presenteren 25 internationale wijnhuizen hun assortiment. Gasten kunnen wijnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië; tevens kunnen zij deelnemen aan diverse tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs. Daarnaast s er de mogelijkheid om bij 100Chefs by Gault&Millau 50 chefs per dag of 100 chefs gedurende het weekend gerechten te proeven.

Bron: Gault&Millau/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Meer medailles bij de Wijnkeuring voor Lage Landen 2024

Wijnkeuring - De Wijnkeuring van de Lage Landen 2024 heeft een recordaantal medailles opgeleverd voor wijngaardeniers uit Nederland en België. Maar liefst 230 medailles werden er tijdens het eerste Wijnfestival van de Lage Landen op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd uitgereikt, waarvan 36 goud, 87 zilver en 107 brons. Daarnaast hebben zeventien wijngaardeniers een ereprijs voor hun prestaties in ontvangst genomen.

Lees bericht



Eerste vrouwelijke chef bij finale Bocuse d’Or

Vakwedstrijden - Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier chefs hebben zich na een selectieronde geplaatst voor de finale. Met een primeur: het is voor het eerst dat een vrouwelijke chef het wedstrijdtoneel betreedt in de geschiedenis van Nederlandse finales van Bocuse d’Or.

Lees bericht



Kookmarathon levert bijna twee ton op voor kinderoncologie

Actie - Zondag 26 mei ging om 12 uur ’s middags de vijfde editie van 24H Chefs van start op Kasteel Kerckebosch in Zeist. 24 van Nederlands allerbeste chefs waaronder Nelson Tanate van De Librije, Leon Mazairac van Karel V en Joris Bijdendijk van Rijks, gaven 24 uur lang in de keuken het stokje aan elkaar door, om geld in te zamelen voor het...

Lees bericht

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid