Lekkerland verbetert EcoVadis zilveren-rating met 3 punten


Olga den Boer, Sustainability Manager bij Lekkerland Nederland: “Deze resultaten weerspiegelen de kwaliteit van ons milieumanagementsysteem"

Groothandel - Lekkerland Nederland heeft haar ISO 14001 certificering vernieuwd en haar EcoVadis zilveren rating met 3 scorepunten verbeterd. De jaarlijkse hercertificering door Lloyd's bevestigt dat Lekkerland Nederland voldoet aan de strenge eisen van de ISO 14001-norm.

Dit certificaat toont aan dat het milieumanagementsysteem van de organisatie effectief is en dat Lekkerland Nederland zich blijft inzetten om de impact op het milieu te minimaliseren.

EcoVadis

Daarnaast heeft Lekkerland Nederland opnieuw een Zilveren EcoVadis medaille verdiend. Een erkenning die wordt toegekend aan de Top 15% van bedrijven die wereldwijd door EcoVadis zijn beoordeeld in de 12 maanden voorafgaand aan de uitreikingsdatum van de medaille. De score van Lekkerland Nederland steeg van 67 punten in 2023 naar 70 punten in 2024. Lekkerland Nederland behoort met deze score tot de top 4% van de door EcoVadis beoordeelde bedrijven in de sector Groothandel in voedingsmiddelen en dranken. Olga den Boer, Sustainability Manager bij Lekkerland Nederland: “Deze resultaten weerspiegelen de kwaliteit van ons milieumanagementsysteem en onderstrepen onze toewijding, inzet en motivatie om op een verantwoorde manier te werken met oog voor mens en milieu".

Bron: Lekkerland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Taco Mundo en Lekkerland Nederland verlengen samenwerking

Samenwerking – Lekkerland Nederland en de Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo hebben hun samenwerking voor de komende jaren verlengd. Hiermee blijft Lekkerland de totale logistieke dienstverlening verzorgen van het food- en nonfoodassortiment voor de 37 Taco Mundo vestigingen in Nederland.

Lees bericht


Foodservice groothandels verenigen zich in FSN

Groothandels – Zes groothandels in de foodservicesector hebben zich verenigd in een nieuwe branchevereniging genaamd Foodservice Nederland (FSN). FSN is aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) en wordt voorgezeten door de oud-politicus Erik Ziengs. De bedrijven willen de foodservicesector een duidelijke stem richting politiek Den Haag geven.

Lees bericht

Maxxam in zee met PS in foodservice voor impactmeting

Samenwerking - Maxxam, de grootste inkoopvereniging in de Nederlandse food-/out-of-home markt, en PS in foodservice hebben een vergaande samenwerking aangekondigd. De samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzaamheid binnen de branche door het implementeren van de PS Impact score, een initiatief dat leveranciers op efficiënte wijze helpt bij het delen van duurzaamsheidsdata.

Lees bericht




Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid