Feyenoord en Sligro verlengen samenwerking met 5 jaar


Sligro en Feijnoord proosten op de verlening van de samenwerking / Foto bij: Sligro

Samenwerking - Feyenoord Rotterdam N.V. en Sligro hebben het partnership met vijf jaar verlengd. De horecagroothandel is daarmee tot 1 juli 2029 als Official Food Partner aan de club verbonden. Ook blijft Sligro food- en non-foodproducten leveren aan De Kuip. Dat meldt Sligro Food Group.

Sligro en Feyenoord zijn twintig jaar partners. Een samenwerking die nu weer voor 5 jaar wordt verlengd. Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord: “Sinds 2010 is de samenwerking in de vorm van een leverancierscontract gegoten, maar de samenwerking gaat veel verder dan een zakelijke klant-leveranciersrelatie. Dat we ook vrij letterlijk zij aan zij optrekken – Sligro heeft een vestiging tegenover De Kuip – geeft het partnership een extra tintje”.

Marco van Bodegraven, nationaal accountmanager bij Sligro is blij met het verlengde partnership: “De jarenlange, nauwe samenwerking tussen Feyenoord en Sligro is in onze ogen een uitstekend voorbeeld van optimaal samenwerken en elkaar op het juiste moment ondersteunen. Dat raakt ook precies een van de kernwaarden van Sligro; elkaar helpen om samen verder te komen”.

Bron: Sligro Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Uitdagende tijden blijven Sligro parten spelen

Groothandel - De omzet van de Groep over het eerste halfjaar 2024 bedroeg € 1.393 miljoen, een afname van 0,7% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2023. Desondanks bleef onze ebitda met € 55 miljoen gelijk aan vorig jaar en nam het bedrijfsresultaat met € 2 miljoen toe tot € 6 miljoen. De nettowinst nam door gestegen rentelasten af tot een verlies van € 1 miljoen.

Lees bericht

Foodservice groothandels verenigen zich in FSN

Groothandels – Zes groothandels in de foodservicesector hebben zich verenigd in een nieuwe branchevereniging genaamd Foodservice Nederland (FSN). FSN is aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) en wordt voorgezeten door de oud-politicus Erik Ziengs. De bedrijven willen de foodservicesector een duidelijke stem richting politiek Den Haag geven.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid